Vissza

4. Golfkupa a Fenntartható Jövőért

2016-09-12 Hírek

4. Golfkupa a Fenntartható Jövőért

A fenntartható jövő és a vele járó komoly kérdések sokak szerint még ráérnek. Mi azonban nem így gondoljuk, hiszen a most okozott károk a mi gyermekeink és unokáink generációjának a problémája lesz. Felelős vállalatként ezért is döntöttünk úgy, hogy támogatjuk a Mérték Group Zrt. kezdeményezését, a 4. GolfKupa, a fenntartható jövőért golf versenysorozatot. 

Ez a verseny nemcsak sportesemény. Ez egy olyan közösségi megmozdulás az építőiparban is, amelyen az érintett szakemberek megvitathatják a témával kapcsolatos, jelenleg is aktuális kérdéseket, pl.: építőipar és környezetvédelem, hulladékgazdálkodás, légszennyezés, stb.

A Pannonia Golf & Country Clubban tartott verseny különlegessége az volt, hogy alacsonyabb nevezési díjjal is játszhattak a versenyzők a fenntartható holnapért! A Golfkupa a Fenntartható Jövőért négy fős, Texas scramble formában játszott golfversennyel kezdődött reggel 10 órakor, shotgun indítással. A játékra egyénileg és csoportosan is lehetett jelentkezni.

A játékformából adódóan kiváló eredmények születtek, a kör után mindenki elégedetten mesélte a pályán szerzett élményeit. Az eredményhirdetés előtt Dr. Baán László miniszteri biztos előadását hallgatta meg a teraszon összegyűlt közel 100 vendég, majd a vacsorát követően kihirdették az eredményeket is.

A Golfverseny harmadik helyén a Zsoldos fiúk végeztek, a képzeletbeli dobogó második fokára a Damian Macpherson-Dr. Bársony Farkas-Takács Zoltán-Tóth Attila Simon négyes állhatott, míg a győzelmet a Gyulai András-Papp Márk-Száraz Zsigmond-Tóth Csaba által alkotott csapat gyűjtötte be.

Gratulálunk a győzteseknek, és köszönjük minden kedves vendégünknek, akik jelenlétükkel emelték az esemény fényét!

Eredményes nap volt azért, hogy a jövőben is maradandót alkothassunk.