Vissza

Átalakul az Árpád tömb

2015-07-07 Hírek

Átalakul az Árpád tömb

Jól halad Győrben az Árpád út–Baross út–Bajcsy-Zsilinszky út és az Aradi vértanúk útja által körülhatárolt terület, az úgynevezett Árpád-tömb átalakítása. A West Hungária Bau Kft. generálkivitelezésében készülő beruházás a Belváros utolsó rendezetlen területét alakítja át. A beruházó Árpád Tömb Kft. itt 41 lakásos társasházat épít, 10 üzlettel és 70 gépkocsi befogadására alkalmas mélygarázzsal.

Jelenleg a belső szakipari munkák zajlanak az épületen, melynek keretében gépészeti és villamos szerelések, aljzatbetonozási és szárazépítészeti munkák folynak, valamint megkezdődött a homlokzati rész kialakítása – tudtuk meg Lukács Zsanettől, a West Hungária Bau Kft. kommunikációs vezetőjétől. – A lakásokat fűtéskész állapotban adják át, így a lakók a saját stílusuknak és ízlésüknek megfelelően, egyedileg alakíthatják ki álmaik otthonát, miközben a külső megjelenésében az épület egységes és impozáns képet mutat majd.

A projekt részeként megkezdődtek a belső udvar kialakításának munkálatai is, melynek keretében pihenőparkká alakul a belső udvar. Akadálymentesen is megközelíthetőek lesznek az épületben helyet kapó földszinti üzletek. Az épület átadásával egy időben a pihenőpark közparkként üzemel majd, melynek üzemeltetését a Győr-Szol Zrt. végzi.

Az épület két főbejáratán keresztül a földszinti üzletek az Árpád útról, illetve a Bajcsy-Zsilinszky útról is megközelíthetőek lesznek. A kényelmes kétirányú megközelítési lehetőség mellett a lakók kaputelefonnal ellátott, biztonságos lépcsőházon keresztül érhetik el otthonaikat, lépcsőházanként akadálymentes közlekedésre is alkalmas lifttel.

A munkálatok a tervezett ütemben haladnak, így az épület hamarosan eléri a tervezett végleges kiviteli állapotát – összegezte Lukács Zsanett, a WHB kommunikációs vezetője.

Az Árpád-tömbben megvalósuló, minőségi alapanyagokból elkészülő exkluzív luxuslakások kiváló otthont nyújtanak mindazok számára, akik Győr történelmi Belvárosában, a modern kor elvárásainak megfelelő A+ energiatakarékos, magas minőségi színvonalat képviselő ingatlan kényelmét élvezve, a Belváros színes forgatagához közel kívánnak élni egy pihenőpark nyugalma mellett.

A beruházó és a kivitelező a beruházás presztízsértékét felismerve, kiemelt figyelmet fordít a kivitelezésre, ennek köszönhetően Győr Belvárosának utolsó elhanyagolt belső udvara is átalakul.

Forrás: http://gyorplusz.hu/article/atalakul_az_arpad_tomb.html?rss