Vissza

Győr Város Ezüst emlékérmet vehetett át a West Hungária Bau Kft munkatársa

2015-06-16 Hírek

Győr Város Ezüst emlékérmet vehetett át a West Hungária Bau Kft munkatársa

2015.június 13-án, szombaton került átadásra a West Hungária Bau Kft. egyik legnagyobb munkája a győri Dunakapu tér, amely egyben a város új, több mint 10.000 ember befogadására is alkalmas rendezvény helyszíne. A tér alatt 266 darab parkolóhely és 6 darab akadálymentes parkolóhely kialakítására került sor, melyek foglaltságát egy parkolás technikai rendszer támogat, amely jelzi a parkolóhelyek foglaltságát, valamint a rendszámokat is felismeri.

A megnyitó ünnepségen - amely egyben a Győri Nyár megnyitója is volt - Borkai Zsolt, Győr város polgármestere köszöntötte a téren összegyűlt több ezer embert. Köszönetet mondott a város lakóinak türelméért, valamint a beruházásban részt vevő kivitelező cégek és szakemberek munkájáért.

A rendezvényen többek között Kassainé Kirchner Gabriella, a West Hungária Bau Kft munkatársa, a Dunakapu tér beruházás létesítményfelelőse is a Győri Városháza Ezüst Emlékérmét vehette át Borkai Zsolt polgármestertől.

Gratulálunk munkatársunknak és lelkes csapatának, akik nélkül nem épülhetett volna fel a Dunakapu tér, Kassainé Kirchner Gabriellának, Pesti Gyulának, Pongrácz Ferencnek, Tóth Gábornak és Horváth Ferencnek és Mózes Zoltánnak egyaránt. Mindezek mellett a West Hungária Bau Kft teljes háttércsapatának, a műszaki előkészítőknek, a beszerzésnek, a logisztikának, a pénzügynek és minden olyan háttérosztálynak, akik áldozatos munkája nélkül nem valósulhatott volna meg ez a grandiózus projekt.

A Dunakapu tér megépítésének emlékét a támfalon elhelyezett emléktábla is őrzi.