Vissza

Kultúra, sport és egészségügy a West Hungária Bau Kft. szponzorációjának középpontjában

2014-07-18 Hírek

Kultúra, sport és egészségügy a West Hungária Bau Kft. szponzorációjának középpontjában

Tavaly is támogattuk, az idén is támogatni fogjuk a győri nyárzáró koncert megrendezését, egyrészt azért, mivel színvonalas programnak tartjuk, másrészt pedig azért, mivel győri cég vagyunk, s fontos számunkra a helyi rendezvények szponzorálása – fogalmazott lapunknak Lukács Zsanett. A West Hungária Bau Kft. kommunikációs vezetője emlékeztetett arra, a céget Győrben alapították, s a West Hungária Bau Kft. pár fős vállalkozásból az ország egyik legnagyobb generálkivitelezőjévé nőtte ki magát Paár Attila vezetésével.

A West Hungária Bau Kft. különösen három területet támogat: az egészségügyet, a sportot és a kultúrát. A nyárzáró koncert támogatásától a karitatív célokig Kultúra, sport és egészségügy a West Hungária Bau Kft. szponzorációjának középpontjában Az első kapcsán Lukács Zsanettől megtudtuk, a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház három osztályát is felkarolták, az égésplasztikára, a koraszülöttosztályra és a Szívkatéteres Alapítványhoz is jutottak a West Hungária Bau Kft. támogató pénzeiből. A kultúra területén a győri nyárzáró koncert mellett a Budavári Palota operett- és operaelőadásait szponzoráljuk, mindkét rendezvényt értékhordozónak tartjuk, s a minőségi kultúrára mindig szívesen adunk – fogalmazott Lukács Zsanett.

A cég támogatásainak harmadik nagy területe a sport. A West Hungária Bau Kft. tulajdonosa, Paár Attila a Magyar Judo Szövetség elnökségi tagja, s a sportág támogatója. Emellett a kézilabda, a kosárlabda, a futsal, továbbá a Koko Gym harcművészeti klub is a támogatottak listáján szerepel. Rokob József harminc nap alatt harminc ironmant teljesített, azaz naponta 3,8 km-t úszott, majd 180 km-t kerékpározott és lefutotta a 42 km-es maratoni távot is, fantasztikus teljesítményével megérdemli, hogy cégünk támogassa – folytatta a szponzoráltak listájának ismertetését Lukács Zsanett, aki úgy vélekedett, a rendkívüli teljesítményt nyújtó sportoló sok tekintetben hasonlít a West Hungária Bau Kft.-hez. Ahogy a sportban, úgy az építőiparban is a kitartás, az elhivatottság és az alázat hozhatja meg a sikert – vont párhuzamot Lukács Zsanett kommunikációs vezető a két különböző, de sokban közös pontot felvonultató tevékenységek között. A West Hungária Bau Kft. támogatta továbbá a győrújbaráti gyermektábor felújítását és hozzájárult a győri Anya-, Csecsemő- és Gyermekotthon működtetéséhez is.

A West Hungária Bau Kft. keze nyomát viseli Győrben egyebek mellett a Family Center, Duna Center, Barátság park, Dunakapu ház, OBI, AGÓRA PÓLUS AUTOPOLIS Interaktív Kiállítási Központ, Széchenyi István Egyetem, Baross Gábor Építési és Közlekedési Intézet, valamint Jedlik Ányos Gépész-, Informatikai és Villamosmérnöki Intézetének energetikai fejlesztése, jelenleg pedig a Dunakapu tér és az Árpád-tömb rehabilitációja. Az Audinak 1997 óta végeznek csarnoképítési és szerkezetépítési munkákat, ők építették a Győri Keksz csarnokát és a Vill-Korr irodaházát. Budapesten olyan kiemelkedő munkák fűződnek a nevükhöz, mint az idén átadott Ludovika és a Várkert Bazár.