Megkezdődtek a Bozsik stadion bontási munkái.

2019.02.27.

Mondhatnánk, hogy tökéletes labdarúgó időben kezdtük el a bontási munkálatokat a Budapest Honvéd FC legendás létesítményében, a Boszik Stadionban.

A műfüves pályán már felépült a konténerház, míg a hátsó edzőpályán a bontás során keletkező betondarabokat törik apróbb részekre gépeink. Szakkifejezéssel élve jelenleg értékmentő bontás zajlik a stadionban, ami azt jelenti, hogy a létesítmény különböző darabjait szortírozzuk, és a későbbiekben, az építkezés során még felhasználhatjuk. Fontos szempont, hogy semmi se menjen kárba, továbbá, hogy az újrahasznosítható darabok ne végezzék a kukában.

Ebben a fázisban hétmérföldes lépésekkel haladunk előre, noha csak hétfőn kezdődtek a munkálatok, a nézőtér nagy részén már csak földhalom látható, elbontottuk már a pályát övező kerítéseket, leszereltuk a hangszórókat, míg a kandeláberekből egyesével szedjük le a lámpatesteket.

 

Megkezdődtek a Bozsik stadion bontási munkái.Megkezdődtek a Bozsik stadion bontási munkái.Megkezdődtek a Bozsik stadion bontási munkái.
vissza a hírekhez
Megkezdődtek a Bozsik stadion bontási munkái.