Sopron, Erzsébet Kórház

2014.06.27.

Polgármesteri vizit a soproni kórházban - Így épül az új tömb - fotók

Az új diagnosztikai tömb átadása után egy épületet lebontanak a soproni kórházban; megszűnhet a zsúfoltság a radiológián.

Sajtóbejárást tartottak csütörtökön a soproni gyógyközpontban épülő új diagnosztikai tömbben. A városvezetés is megtekintette, miként halad a gyógyközpontban kialakítandó új diagnosztikai tömb építése.

A népes vizitelőket Kenyeres Bertalan, a kivitelező projektvezetője, valamint dr. Molnár Ágnes, jelenleg országgyűlési képviselő, akinek igazgatósága idején - tíz hónappal ezelőtt - indult el az ötmilliárdos fejlesztés.

- Az építkezés a tervek szerint halad, így minden adott ahhoz, hogy tartható legyen a szeptemberi átadás - tudatta Kenyeres Bertalan.
Molnár Ágnes kifejtette, amint elkészül az új szárny, még korszerűbb körülmények között fogadhatják a soproni, és a térségbeli betegeket.

Korábban már megírtuk, de ismét felidézzük: a tömb pincéjében kap helyet a raktár, valamint az öltözők.

Csoprtosítják a szakrendeléseket

A földszinten alakítják ki az új betegirányítási központot, valamint a járóbeteg ellátáshoz szükséges rendelőket. A jelenleg, a főépület negyedik emeletén lévő nőgyógyászati szakrendelés, terhesgondozás, valamint a gasztroenterológia is ide kötözik.

További változás, hogy a vérvételt is ide telepítik át. A labor ugyanakkor marad a mostani helyén. A minták csőpostán utaznak majd.

Fontos, hogy egyes radiológiai vizsgálatok, mint például a mammográfia új helye is a diagnosztikai tömbben lesz, hasonlóképp átköltözik majd a pszichiátria egyes részlege...

Forrás: http://www.kisalfold.hu

A teljes cikket itt olvashatja el:

http://www.kisalfold.hu/soproni_hirek/polgarmesteri_vizit_a_soproni_korhazban_-_igy_epul_az_uj_tomb_-_fotok/2387731/

Sopron, Erzsébet KórházSopron, Erzsébet KórházSopron, Erzsébet KórházSopron, Erzsébet KórházSopron, Erzsébet Kórház
vissza a hírekhez
Sopron, Erzsébet Kórház