Vissza

Sportközpont átadása

2016-08-22 Hírek

Sportközpont átadása

Tisztelt Ügyvezető Úr!

Egy hónappal ezelőtt segítségét kértük abban, hogy az augusztus 6-án átadásra kerülő Sportközpontot méltó módon nyithassuk meg a nagyközönség számára.

Az ünnepélyes átadóra a Gönyűi Sportegyesület és a Gönyűi Önkormányzat által szervezett Sportünnepen került sor. Az ünnepélyt megtisztelte jelenlétével Németh Zoltán, a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés elnöke és Dunai Antal olimpiai bajnok, volt válogatott labdarúgó.

A Gönyűi Sportegyesületnek 110 igazolt játékosa van, ami kiegészítve az Öregfiúk csapatával azt jelenti, hogy heti szinten 130-140 embert mozgatnak meg a képzett edzők. Ezért bír óriási jelentőséggel a Sportközpont épülete, ahol kulturált körülmények között készülhetnek az edzésekre és a mérkőzésekre a játékosok. Az épület felszereltsége révén a sportolók már a konditerem adta lehetőségeket is ki tudják használni, és a regenerálódás is biztosított a szaunában. A konditerem és a szauna természetesen a lakosság számára is elérhető lesz.

Elhelyeztünk egy emléktáblát Szabó József gönyűi születésű volt válogatott labdarúgó, portugál sikeredző és az angolai válogatott volt szövetségi kapitánya emlékére az épület falán, melyet szintén a rendezvény keretében avattunk fel.

Az ünnepélyes átadó után kezdetét vette a Sportünnep. A Gönyűi Öregfiúk a Dunántúli Öregfiúk válogatottjával csapott össze. A csapatokban olyan volt válogatott és ismert sportolók is játszottak, mint Sallai Sándor, Hajszán Gyula és Kozma Mihály. A sportos családi programokon kb. 300 helyi érdeklődő vett részt.

Ezúton köszönjük, hogy a rendezvény mellé állt, és támogatásával lehetővé tette, hogy színvonalas műsorral és kiegészítő programokkal hívjuk fel a figyelmet a rendszeres testmozgás fontosságára, és arra, hogy ez már helyben, a most átadott Sportközpontban is lehetségessé válik.

Tisztelettel és köszönettel:
Major Gábor polgármester