Vissza

Monitor és gél - A Győri Gyermeksebészetnek adományoztunk

2019-06-24 CSR

Monitor és gél - A Győri Gyermeksebészetnek adományoztunk

Nagyfelbontású monitort és implantátumként használt urológiai gélt adományozott a győri kórház gyermeksebészeti alapítványának a West Hungária Bau Kft. (WHB) 

Dr. Vaszary Zsolt főorvos, az alapítvány kuratóriumának elnöke elmondta: a laparoszkópos műtéteknél használt torony régebbi kameráját tavaly már kicserélték. A West Hungaria Bau Kft mostani adománya, a nagyfelbontású monitor beállításával egy korszerű, teljesen megújított berendezés áll a betegek rendelkezésére. Dr. Antali Péter osztályvezető főorvos hozzátette: egyre kisebb gyerekeknél végeznek laparoszkópos beavatkozásokat, fontos, hogy részletgazdag képet lássanak az operáció során.

„A West Hungária Bau Kft. 13 éve segíti különböző felajánlásokkal a Győri Kórház osztályait. Felújítási munkák során segítettük már az Égés-plasztikai osztályt, a Koraszülött osztályt, eszköz beszerzéssel segítettük a Szívkatéterezési osztályt, és több alkalommal a Gyermeksebészeti osztályt. Cégünk idén 3millió Ft értékben vásárolt sebészeti eszközöket a Gyermeksebészeti osztály részére” – nyilatkozta a győri Oxygén médiának Váczi Vivien, a WHB támogatásokért és szponzorációkért felelős szakreferense.  

A monitor és az urológiai beavatkozásoknál használt gél mellett játékokat is vittünk a beteg gyerekeknek.