Vissza

Az országban először Győrben készült el a készenléti rendőrség

2018-04-05 Új projektek

Az országban először Győrben készült el a készenléti rendőrség
A kivitelező szintén győri WHB határidő előtt adta át a létesítményt.
Közel 3 milliárd forintból, 216 alatt, a szerződéses határidő előtt épült fel az 5 445 m² hasznos alapterületű új készenléti rendőrségi épületet Győrben.

Az ingatlan egyik szárnyában a határvadász bevetési osztály szolgálati helyiségei, irodái, kiszolgáló helyiségei és kondicionáló terem találhatóak. A bűnüldözési osztály részére átadott épületrészben – egyebek mellett – olyan kihallgató szobát is kialakítottak, amely az új büntetőeljárásról szóló törvény előírásaira figyelemmel távmeghallgató helyiségként is használható. A másik épületszárny garzonszállóként funkcionál: négy szinten 48 darab, egyenként két fő elhelyezésére szolgáló lakóegység található.

A kivitelező West Hungária Bau Kft. határidő előtt, az elvárt minőségben adta át a létesítményt. Az építkezés 216 napja alatt 472 vödör vakolatot, 74 raklap ragasztót, 345 tonna betonacélt, 5900 m3 betont használtak fel. Az, hogy az épületet sikerült határidő előtt átadni, is jól mutatja a több mint 20 éves múltra visszatekintő cég munkatársainak elszántságát és szakértelmét.

A határvadászok elhelyezésére szolgáló további beruházások Budapesten és tíz vidéki városban vannak folyamatban, a kivitelezés az ütemterveknek megfelelően történik.