Vissza

Győr, Nemak Győr Kft, Új gyártócsarnok és oktatási központ

2015-03-11 Új projektek

Győr, Nemak Győr Kft, Új gyártócsarnok és oktatási központ

Több éve töretlen a Nemak Győr Kft és a West Hungária Bau Kft üzleti kapcsolata. A két cég már 2012-től több generál kivitelezési megbízást bonyolított közös együttműködésben.  

Az idén januárban aláírásra került szerződésben a Nemak Győr Kft immáron harmadik alkalommal kérte fel a West Hungária Bau Kft – t legújabb beruházásuk megvalósításával. Az új épületben a gyártócsarnok és a gyakorlati oktatási központ mellett szociális blokkok (étkező, öltözők, zuhanyzók, mosdók) is helyet kapnak.

 A kivitelezési munkálatok során az építményt többszintes, előre gyártott vasbeton szerkezetekből építik fel. A 4 szintes gyártócsarnokból, szociális kiszolgáló helyiségekből és oktató termekből felépülő épület összesen 4200 nm2.

  • A kivitelezésben a legnagyobb kihívást az adja, hogy úgy kell az építkezést megszervezni, hogy az összhangban álljon a Nemak Győr Kft folyamatosan zajló gyártási folyamataival – árulta el kérdésünkre Menyhárt László, a West Hungária Bau Kft vállalkozási igazgatója.

A munkálatokat február közepén kezdték meg, jelenleg az alapozási munkák és a közművesítéshez szükséges kiváltások zajlanak.