I. WHB Győri Koko-Gym Kevert Harcművészeti Gála

2014.05.01.
Május 1-én Győrben rendezték az I. WHB GYŐRI KOKO-GYM KEVERT HARCMŰVÉSZETI GÁLÁT, melyre a főszervező Kókai Kokó Gábor minket is meghívott. Az ETO Park nem ismeretlen számomra, így a második emeleten található konferencia terem, mint helyszínválasztás már előzetesen is bizakodást váltott ki belőlem. Na meg az, Kokót ismerve egy nagyon pofás kis rendezvénynek nézhettünk elébe, melyet a győri edző/harcos gondosan meg is szervezett.
 
Ez aztán maradéktalanul be is jött, a Magyar Prémium Liga által biztosított ketrec, a harcosok lelkes küzdelmei, valamint a sztárvendégek mind-mind tartalmas, lazulós szórakozást biztosítottak. Német Nyiba Sándor speakerként a tőle megszokott vehemenciával fűtötte a hangulatot, a 15 mérkőzés amatőr K1 és MMA szabályrendszerben pörgősen futott le, ehhez pedig nem kellett feltétlenül KO vagy szub. Mert azért volt ebből is pár, kiemelném az MMA vonalon a győriek közül Nagy Attila és Kertész Máté meccsét, utóbbi profi melót hozott az előzetesen talán esélyesebbnek tartott Gőz Bálint ellen. a főmeccs előtt az MPL főtitkár Tánczos Gábor mindjárt az első menetben hátsó fojtással intézte el Mathias Prennt. A főmeccsen Korpics 'Koko' Gábor lépett a küzdőtérre, hogy Miavecz Barnabás ellen szerezze meg első menetes győzelmét.
 
I. WHB Győri Koko-Gym Kevert Harcművészeti GálaI. WHB Győri Koko-Gym Kevert Harcművészeti GálaI. WHB Győri Koko-Gym Kevert Harcművészeti Gála
vissza a hírekhez
I. WHB Győri Koko-Gym Kevert Harcművészeti Gála