Nyitott kapuk - Széchenyi István Egyetem, Győr

2019.01.16.
2019. január 16-án a győri Széchenyi István Egyetem a pályaválasztás és felvételi előtt álló diákok előtt nyitotta meg kapuit; a látogatóknak lehetőségük volt előadásokat hallgatni képzésekről, tevékenységekről, emellett laborlátogatásokat, könyvtári látogatást és egyetemi körsétát is szerveztek számukra.
 
Az eseményen a legutóbbi regionális állásbörzéhez hasonlóan számos környékbeli vállalat jelent meg, akik duális képzés keretében is együttműködnek az egyetemmel, így a West Hungária Bau Kft. most sem maradhatott ki a sorból. Az érdeklődőknek lehetőségük volt megismerkedni a WHB csoporttal és széleskörű tevékenységével.
Az eseményen való részvétellel vállalatunk, mint az építőipari szektor kiemelkedő szereplője, a pályaválasztás előtt álló diákok számára mutatta be az építőiparban rejlő lehetőségeket, szépségeket, irányt mutatva ezzel egy szakmai fejlődésben és kihívásokban bővelkedő jövő felé.
 
Nyitott kapuk - Széchenyi István Egyetem, GyőrNyitott kapuk - Széchenyi István Egyetem, GyőrNyitott kapuk - Széchenyi István Egyetem, GyőrNyitott kapuk - Széchenyi István Egyetem, Győr
vissza a hírekhez
Nyitott kapuk - Széchenyi István Egyetem, Győr