WHB Group - Marandandót alkotunk - Minőség

Kivitelezési munkáink során a kivételes minőséget és a munkavédelmi szabályok szigorú betartását tartjuk a legfontosabbnak.


Ezekre garanciát biztosítanak a már új szabvány szerinti ISO 9001:2015 és ISO 14001:2015 minősítéseink. Cégünk rendelkezik OHSAS 18001:2007 minősítéssel, amely az építési, kivitelezési tevékenység, a nukleáris építészeti és felújító munkák, valamint fém vázszerkezeti rendszer elemeinek gyártására érvényes. Kiemelten kezeljük saját és partnereink üzleti adatait ISO 27001:2013 szabvány szerint minősített információbiztonsági irányítási rendszert működtetünk. Rendelkezünk ISO 50001:2011 energiairányítási rendszerre vonatkozó minősítéssel valamint MSZ ISO 55001:2015 vagyongazdálkodási irányítási rendszer minősítéssel. A hagyományos építőipari tevékenység mellett vállalkozunk a honvédelem és a NATO illetékességébe tartozó építészeti munkákra, rendelkezünk a Honvédelmi Minisztérium által kiadott már az új szabvány szerinti AQAP 2110:2016 minősítéssel, minősített NATO beszállítók vagyunk.

West Hungária Bau Kft. a Nukleáris Építés-kivitelezésben is közreműködik, az MVM csoport, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. beszállítói vagyunk. Az erőmű területén telephellyel rendelkezünk, amelyben az MSZ EN ISO 3834-2:2006 szabvány szerint minősített hegesztőüzemet működtetünk. A Paksi Atomerőmű, valamint az RHK Nonprofit Kft. által kiadott nukleáris minősítésekkel rendelkezünk.

West Hungária Bau Kft. cégstruktúrája, a magasan képzett vezetői és szakember munkatársak biztosítják, hogy az Alkotmányvédelmi Hivatal Iparbiztonsági Osztály határozata alapján a biztonsági követelményeket teljesítjük. A Nemzeti Biztonsági Felügyelet megadta a Telephely Biztonsági Tanúsítványt mind a Nemzeti, mind a Paksi Atomerőmű kapacitás fenntartással kapcsolatos tevékenységekre.

Minősítéseink és integrált irányítási rendszerünk cégünk valamennyi tevékenységére és telephelyére kiterjesztettek, garantálva a folyamatosan ellenőrzött munkavégzést.

Szakmai munkánkat az ÉMI általi minősítésekkel is erősítjük.
ÉMI minősítéseink a következők:

  • ÉMI által minősített építési vállalkozás az építéstervezési és -kivitelezési tevékenység területén.
  • ÉMI minősített szakkivitelezői vállalkozás az iparosított technológiával épült lakó- és társasházak energiatakarékos korszerűsítésére és felújítására.
  • ÉMI TVB típusvizsgálati bizonyítvány a könnyűszerkezetes építési technológiával készülő válaszfalak,falborítások és mennyezetek tartószerkezeti elemeit képező építési termékekről.
A professzionális megközelítést a szakma is értékeli: 2002-ben, majd 2007-ben elnyertük Budapest Építészeti Nívódíját, Építőipari Nívódíjat pedig 2004-ben, 2008-ban, 2009-ben, 2010-ben, 2011-ben, 2012-ben, 2015-ben, 2016-ban, 2017-ben és 2018-ban vehettünk át, többek közt a budapesti Hotel President, a visegrádi Termál Gyógyszálló és Fürdő, a budapesti Bálna, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, a Brenner János Általános Iskola és Gimnázium, a Ludovika Campus valamint a Szombathelyi Püspöki Palota kivitelezéséért.