WHB - Profilgyártás
Vissza

Profilgyártás

2002-ben született meg a döntés a cégvezetés részéről, hogy a könnyűszerkezetes falszerkezetek fém tartórendszereinek gyártását saját beruházásban megkezdi a West Hungária Bau Kft.

2003. évtől kezdődött a gyártás a Győri Ipari Parkban lévő saját, 1630 nm-es gyártócsarnokunkban. Profilgyártó üzemünk napjainkig immár 56 millió folyóméter termelési eredménnyel büszkélkedhet.

Az eltelt üzemidő, a technológia fejlődés és a kapacitás növelésének szükségessége teremtette fejlesztési igény, valamint az elmúlt évek sikeres gazdasági teljesítménye alapozta meg egy korszerű a gyártástechnológia magas szintjén álló új gép beszerzését. A beruházásra 2019. évben került sor.

A régi lecserélt és az új gép egyaránt az olasz DALLAN cég terméke, így a beruházás 16 éves kapcsolaton alapuló gazdasági együttműködés újabb eredménye.

A gépsor megjelenésében is tükrözi a korszerű technológiát, 12 tonna súlyú 28 méter hosszú számítógép-vezérelt berendezés, hidraulikus és pneumatikus rendszerekkel. Az uniós és hazai munkaegészségi és munkavédelmi követelmények előírásait maradéktalanul teljesíti, kapacitása 60 méter késztermék percenként, ami évi 7 millió méter fémprofil előállítását teszi lehetővé. A gyártó olasz szakemberei online kapcsolattal biztosítják a gép felügyeletét és távszervízét valamint a működéshez a legkorszerűbb programok alkalmazását.

A gyártott fémprofilok az MSZ EN 14195 szabvány előírásai szerint készülnek, az ÉMI minősítés alapján a „CE” jelölés alkalmazásával szabad uniós forgalmazási lehetőséggel.

A gyártott termékek a könnyűszerkezetes falszerkezetek és álmennyezetek tartószerkezeti elemei, a belsőépítészet fontos kellékei, a korszerű technológiák alkalmazásának szükséges tartozékai.

A folyamatos gyártást és kiszolgálást az állandó raktárkészleten tartott 250.000 – 300.000 folyóméter késztermék és a készletezett 200 – 300 tonna alapanyag biztosítja.

A West Hungária Bau Kft. célja az építési vállalkozások kiváló minőségű termékkel történő kiszolgálása, a magas szintű szakmai teljesítmény és a cég jó hírnevének további öregbítése.

Profilgyártás

  • 2003. óta 55 millió folyóméter késztermék
  • 630 m2-es gyártócsarnok