Állás - Karrier

Dinamikusan növekvő csapatunk örömmel fogadja a kihívásokat kereső, csapatjátékos, nagyfokú önállósággal, felelősségteljes hozzáállással bíró, a hatékonyságot és magas fokú minőséget szem előtt tartó munkavállalók jelentkezését.

Aktuálisan nyitott pozícióinkat az alábbi linken éri el:

Aktuális nyitott pozíciók megtekintése

Az aktuálisan nyitott pozícióinkra való jelentkezéseken kívül szívesen látjuk az adatbázisunkba való jelentkezéseket is valamely, a jövőben esetlegesen megnyíló kereséseinkhez.

Magyar és angol/vagy német nyelvű önéletrajzát az alábbi mail címre várjuk:

Jelentkezem az adatbázisba

Kérjük ügyeljen arra, hogy a számunkra küldendő mail „Tárgy” sorában mindenképp tüntesse fel a pozíciót, amelyre pályázni szeretne.

Ezúton tájékoztatunk minden jelentkezőt, hogy önéletrajzának megküldése önkéntes, jelentkezésével egyben hozzájárul személyes adatainak kezeléséhez is.

Nyilatkozat a személyes adatok védelméről

Miért a WHB?

Kollégáinkban az embert látjuk. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a lehetőségeinkhez mérten mindenki a saját képességeinek, céljainak leginkább megfelelő feladatokat láthassa el, a lehetőségek szerinti legtöbb személyes szabadsággal.

Lojalitás

Hisszük, hogy a lojális munkatárs nem csak a jelenlegi, hanem a jövőbeni célok elérésében is kulcsszerepet tölt be számunkra. Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy kollégáink megelégedettsége révén ezen lojalitás megmaradjon ill. tovább erősödjön.

Családias légkör, csapatszellem, modern munkakörnyezet

Családias légkör, csapatszellem, modern munkakörnyezet

Egy csapat vagyunk, egy hajóban evezünk… hierarchiai szintektől függetlenül. Hisszük, hogy egymás tisztelete, támogatása, a kreativitás, az eltökéltség és a pozitív hozzáállás nagymértékben hozzájárul sikereinkhez. Mindezt modern és tiszta munkakörnyezettel, annak folyamatos fejlesztésével támogatjuk.

FOLYAMATOS FEJLESZTÉS, INNOVÁCIÓ

Szervezeti stratégiánk alapelve, hogy jövőbeni sikerünk és stabilitásunk egyik záloga a folyamatos fejlesztés és innováció, de nemcsak üzleti oldalon, hanem saját (tárgyi– ill. humán) erőforrásaink és folyamataink területén egyaránt.

MUNKAERŐPIACI ELISMERTSÉG, TÁRSADALMI SZEREPVÁLLALÁS

Kiemelt figyelmet fordítunk rá, hogy munkatársaink büszkék lehessenek arra, hogy a WHB csoportnál dolgoznak. Arra is, hogy szívesen járjanak be a munkahelyükre, érezzék azt, hogy a csapat részei, munkájukat elismerjük, hiszen minden feladatkör jelentőséggel bír vállalati céljaink eléréséhez.
Ezen törekvéseink pozitív visszaigazolása például az alacsony fluktuáció, cégünk dinamikus növekedése, vagy az a tény, hogy kollégáink között szép számmal találhatóak olyanok, akik több, mint 10 vagy 15 éve erősítik csapatunkat.

Vállalati stratégiánk és kultúránk szerves részét képezi a társadalmi és környezeti felelősségvállalás.

Mesterségünk címere

 

Keresés és kiválasztás

Keresés-kiválasztási eljárásunk rövid kivonata, időrendben: