Vissza

A WHB ismét segít

2017-12-24 CSR

A WHB ismét segít
A WHB csoportnál örömmel tölt el minket a tudat, hogy egy olyan cégnél dolgozunk, amely szívén viseli az elesettek és a rászorulók megsegítését. . – Mondja el kérésünkre Varga Anett a WHB csoport Kommunikációs és Marketing Menedzsere.
 Felelős nagyvállalatként az elmúlt 20 évben a WHB Csoport nagy hangsúlyt fektetett a karitatív tevékenységre 
Négy fő területet támogatunk kiemelten és rendszeresen, ezzel is szimbolizálva azt, hogy nem csak az építőiparban kívánunk maradandót alkotni.
 A gyermekek a jövőnket jelentik, így egészségük érdekében a Győri Anya- Csecsemő- és Gyermekotthont, a Győrújbaráti Gyermektábort, a Dévai Szent Ferenc Alapítványt, a Daganatos Gyermekekért Alapítványt és az Ökumenikus Segélyszervezetet is adományban részesítettük már több ízben.
A WHB több mint 10 éve támogatja a Győri Anya- Csecsemő- és Gyermekotthont. Tavaly év végén 2 millió Ft ajánlottak fel az intézménynek, az épület egyik szárnyát újították fel, idén pedig karácsonyi ajándék gyanánt 500 000Ft értékben vásároltunk használati cikkeket. (Ágyneműket, lepedőket, hajszárító, hajápolási termékek stb.) 
 Hazánkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend az egészséges életmód. Hisszük, hogy az egészség megőrzésében fontos szerepe van a sportnak, ezért évek óta támogatunk olyan egyesületeket, csapatokat, melyek a tömegsport szervezésében aktív részt vállalnak, legyen az kézilabda, futball, atlétika, cselgáncs. Egyéni sportágak résztvevői közül olyan személyeknek, szervezeteknek biztosítottunk támogatást, akik eredményeikkel öregbítik hazánk jó hírét a világban (Rokob József – 30 * ironman, Darázs Ádám – erős ember, Kókai Gábor – MMA edző).
 
Hasonlóan fontos hangsúlyt kap az egészségügy, ahogy ezt az iménti támogatásunk is szimbolizálja.  Ezidáig támogatásban részesítettük a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Gyermeksebészeti Osztályát, az Égészplasztikai és a Koraszülött osztályt, évek óta a Győri Diabetes Egyesületet, illetve a Szívkatéteres Alapítvány rendszeres támogatói vagyunk. 
Nemcsak a testi, de a szellemi egészségre is gondolunk. Olyan kulturális programok létrejöttéhez járultunk már hozzá, mint a Budakeszi Családi nap, az Ozora Pipó Várkastély rendezvényei, illetve a győri Nyárzáró Koncert. Tanulmányi utakat szerveztünk a Hild József Építőipari Szakközépiskola tanulóinak és a Forrás Waldorf Iskolának nyújtott folyamatos támogatás is mind a jövő tehetségeinek fejldődését szolgálja.  
Cégpolitikánk egyik alappilléreként a felsorolt négy területet támogatunk kiemelten. Hisszük, hogy üzleti sikereink értékét azok elismerése is emeli, akiken segíthetünk.