Vissza

Győriek fogtak össze az erdélyi árvákért

2015-11-06 CSR

Győriek fogtak össze az erdélyi árvákért

Összefogtak a győriek az erdélyi árvákért; egy teherautónyi adományt visznek a rászorulóknak. Magánemberek több hónap alatt gyűjtötték össze a ruhákból, játékokból, tanszerekből, tartós élelmiszerekből és más hasznos dolgokból álló szállítmányt. A nemes kezdeményezéshez a West Hungária Bau Kft. is csatlakozott.

Az adományokkal teli teherautó szombat hajnalban indul útnak Erdélybe, s az úti cél a szalontai Béke Királynője árvaház, valamint a nagyváradi Szent Angéla Gyermekvédelmi Központ lesznek. Szíjártó Éva már három hónapja gyűjti a felajánlásokat, amelyekből rengeteg érkezett győri magánemberektől. Az akció azonban egy győri nagyvállalat érdeklődését is felkeltette, a West Hungária Bau Kft. fél millió forint értékű ajándékkal egészítette ki az adományt.

A cég szóvivője, Bencze Tímea a Győr+ Televíziónak elmondta, a szállítmányozáson túl tisztító- és tisztálkodási szerekkel, édességekkel és gyümölcsökkel támogatták a kezdeményezést. Hozzátette, a társaság folyamatosan élen jár a jótékonykodásban, és szeretnék, ha ezt a tevékenységüket a jövőben is folytatni tudnák.

Forrás: http://gyorplusz.hu/cikk/gyoriek_fogtak_ossze_az_erdelyi_arvakert.html