Győr

Újlak társasház

Újlak társasház
73 lakásos társasház mélygarázzsal, generálkivitelezési munkák.
Beruházó: Újlak Invest Kft (saját beruházás
Beruházás értéke: kb 2000M
Kivitelezés kezdése: 2016 április
 
73 lakás a 40m2-80m2 alapterület között. Elhelyezkedése a város szívévben, közvetlen közelében minden tömegközlekedési lehetőségnek. A lakásokhoz kültéri, telekhatáron belüli és a mélyudvarban esetleg garázzsal lehetséges. A lakásokat az otthonteremtésben gondolkodó családoknak készítjük, lehetőséget biztosítva nekik a saját színvilág megteremtésének lehetőségét. Az értékesítésnél kiemelt figyelmet fordítunk a Családi Otthonteremtési Kedvezményre jogosult vevőkre, támogatva őket a céljaik elérésében. Az ingatlanokat a kivitelezés során emelt szintű fűtéskész állapotnak megfelelően készítjük elő, de természetesen állunk rendelkezésükre a kulcsrakész állapot elérése során is.
 
Az ingatlan saját belterülettel rendelkezik, így a lakók biztonsága is magasabb színvonalú lehet. Gépjárműveik parkolására akár garázsban történő vagy kültéri elhelyezését is megteremtjük. A szerkezet vasbeton szerkezetű hőszigetelt teherhordó tégla falazattal, melyet 12cm vastag emelt szintű hőszigeteléssel borítunk. Az épület megjelenését klinker tégla lapburkolattal tesszük egyedivé. Négy különálló épülettömb készül, mindegyikben lift kialakításával. Az ingatlanok erkéllyel rendelkeznek. Nyílászárók műanyag szerkezetűek magas színvonalú hőszigetelt üvegezéssel.
 
Az ingatlanok értékesítése során, Vevőink szabadjára engedhetik képzeletüket, mert a kivitelezés során minden előkészítést megteszünk, hogy a végtermék a mai kor legmodernebb lakásai közé tartozhassanak. Lehetőséget biztosítunk akár motoros redőnymozgatásra vagy az ingatlan teljes klímatizálására, anélkül hogy vevőinknek bármilyen építészeti átalakítást keljen eszközölnie.
 
Az épület a környezetvédelmet és az energiaoptimalizálást tartja fő irányvonalának melynek érdekében a ma elvárható legjobb hőtechnikai megoldásokat igyekszik alkalmazni a megfizethetőség figyelembevételével. Az ingatlanok kizárják a fosszilis energiahordozó alkalmazását ezért minden ingatlanban villamos berendezések kerülnek előkészítésre. Az épületegyüttes fűtése és melegvíz ellátása távhő szolgáltatással kerül megoldásra, azonban ennek mennyisége saját, modern gépészeti terében egyedien szabályozható, így a lakóközösség maga határozza meg költségeit. Az épületegyüttesek nagy iramban épülnek így az ingatlanok értékesítése a napokban elkezdődhet. Várhatóan a fűtéskész állapot 2017 közepére készül el.
 
A beruházás környezetében lévő lakóktól ezúton is türelmet és megértést kérünk.