Vissza

Mit tehetünk egészségünk védelme érdekében?

2020-03-23 Hírek

Mit tehetünk egészségünk védelme érdekében?
Napjaink egészségügyi helyzete a világon mindenkinek tartogat kihívásokat. Magánszemélyek és cégek egyaránt szokásaik megváltoztatására kényszerülnek, mindannyiunk védelme érdekében. Felelős vállalatként mi is meghoztuk azokat a döntéseket, melyek alapján a továbbiakban működni fogunk. Első helyen szerepel számunkra a stabilitás fenntartása, melynek egyik sarokköve munkatársaink védelme.
 

„Kiszállításra várnak a speciális egészségvédelmi egységcsomagok a WHB csoport telephelyein, hogy szerte az országban mielőbb megkapják az építkezéseken dolgozó kollégáink. A WHB kiemelt figyelmet fordít munkatársai és partnerei védelmére. Mind az irodaházakban, mind az építkezéseken számos óvintézkedést tettünk és teszünk annak érdekében, hogy a kivitelezési munkáinkat zökkenőmentesen tudjuk végezni, miközben kollégáink is biztonságban vannak. Szigorúan betartjuk és betartatjuk a higiéniai szabályokat és a hivatalos előírásokat. Ebben a mindenki számára nehéz helyzetben nagyon fontos az összefogás, a felelős magatartás és az egymás iránti tisztelet és empátia! A WHB teljes vezetősége és csapata ezen értékek mentén tevékenykedik, mind a munkahelyeken, mind a magánéletben” – nyilatkozta Paár Attila vállalatunk képviseletében.

 

És mit tehetünk magánemberként? Elsősorban azt, hogy nem segítjük a járvány terjedését. A hivatalos útmutatókat nem lehet eleget ismételni. Azon kívül, hogy próbáljuk minimalizálni a személyes kontaktusok és az otthonunkon kívül eltöltött alkalmak számát, három egyszerű szabályt javasolt követnünk:

  • Gyakran és alaposan mossunk kezet!
  • Mindig papírzsebkendőbe köhögjünk, tüsszentsünk! Ezt utána egyből dobjuk ki, majd mossunk kezet!
  • Kerüljük a betegnek tűnő társainkat és alapvetően a tömeget!

Ne feledjük, vigyázzunk egymásra!