Vissza

Néhány hónap alatt jelentős haladás történt a fertődi gyártócsarnok kivitelezésén

2022-12-28 Hírek

Néhány hónap alatt jelentős haladás történt a fertődi gyártócsarnok kivitelezésén

2022. június közepén kezdődött meg Fertődön a VELUX Magyarország Kft. új gyártócsarnokának építése – derült ki a kivitelező WEST HUNGÁRIA BAU Kft. december elején közzétett Facebook posztjából.

A tetőtéri ablakokat gyártó cég fertődi telephelyén található a vállalatcsoport legnagyobb közép-európai logisztikai- és elosztóközpontja. A már meglévő gyártelepen belüli fejlesztés során egy 4200 négyzetméter alapterületű gyártó- és raktárcsarnokot és egy kétszintes, 230 négyzetméteres kiszolgáló épületet építenek.

Fotók: WHB / Facebook

A VELUX gyártelepének bővítéséről 2021 végén részletesen is beszámoltunk Menyhárt Lászlóval, a WHB területi igazgatójával készült interjúnkban.

A bejegyzés szerint nyár óta komoly előrehaladás történt: teljesen kész a tető, elkészült a tetőszigetelés, és beépítették a VELUX Commercial felülvilágítókat. A csarnoképületen kész a homlokzat, itt már az ipari padló készül. Folyamatban van az irodaépület homlokzatának építése, belül pedig az esztrich betonozás és a vakolási munkák következnek.

„A nyáron kezdődött kivitelezés 4,5 hónap alatt érte el a jelenlegi állapotot” – zárul a poszt.

 

Forrás: https://magyarepitok.hu/mi-epul/2022/12/nehany-honap-alatt-jelentos-haladas-tortent-a-fertodi-gyartocsarnok-kivitelezesen