Vissza

Rizsavi Tamás- Bálna

2021-11-17 Hírek

Rizsavi Tamás- Bálna

Rizsavi Tamás neve az elmúlt években elválaszthatatlanul egybeforrt a kortárs hazai épületfotózással. Egyedi látásmódját és stílusát elsősorban azok a különleges, magasból készült képek fémjelzik, amelyeken szokatlan és sokszor meglepő perspektívából mutat be jól ismert épületeket, helyszíneket.

Tamás a WHB felkérésére 2021. első félévében már készített lenyűgöző képeket öt helyszínen, és most, a tavaszi nagy sikeren felbuzdulva újra szerveztünk egy közös fotózást vele.

A fiatal fotós a Bálna Budapest kivitelezésre látogatott el, ahol lélegzetelállító fotókat készített Budapest egyik ikonikus Duna-part épületéről, melyen jelenleg héjszerkezet fejlesztési, díszkivilágítás kialakítási és kisebb korszerűsítési munkákat végzünk.

A Bálna impozáns megjelenésének köszönhetően lett a főváros egyik ikonikus épülete. Budapesten egyedülálló módon teremt közvetlen kapcsolatot a Dunával. Egyaránt működik kulturális, szórakoztató, kereskedelmi és vendéglátó centrumként. Az elmúlt évtizedben számos művészeti kiállítás, konferencia és rendezvény helyszínéül szolgáltak különleges és egyedi megjelenésű rendezvény termei.

A Tamás által készített fotók hűen tükrözik, mind az épület, mind pedig az épületről „befogható” budapesti látkép semmivel össze nem hasonlítható hangulatát.