Vissza

Újabb elismerés - Magyar Brands minősítést kaptunk

2020-06-10 Hírek

Újabb elismerés - Magyar Brands minősítést kaptunk

A MagyarBrands a kiváló magyar márkák versenye 2010 óta, a program kizárólag olyan magyar márkát értékel, amely Magyarországon született, vagy a létrejöttében-alapításában magyarok vettek részt. Fentieken túl a márkának rendelkeznie kell az alábbi feltételek egyikével:

  • a márka magyar tulajdonban van
  • vagy a márka „gyártásának” helyszíne Magyarország
  • vagy magas identitás-pontszámot kap a bizottsági pontozás során.

A minősítésekre 4 kategóriában lehet nevezni: Kiváló Fogyasztói Márka, Kiváló Üzleti Márka, Innovatív Márka, vagy Munkáltatói Márka.

A West Hungária Bau Kft. a 2019-es évben a Kiváló Üzleti Márka minősítést nyerte el, ami azt jelenti, hogy magasan megfeleltünk mind az 5, a bizottság által felállított érték-kritériumnak: identitás, reputáció, márkaépítés, tradíció, megbízhatóság.

Sajnos a díjátadó gála - ahol az üvegdíjat is átvehetjük - a járvány miatt meghozott korlátozó intézkedések miatt majd csak egy későbbi időpontban lesz megtartva, de az oklevelet már megkaptuk és a honlapunkon is megtalálható már a Magyar Brands Kiváló Üzleti Márka pecsétje.

A minősítés elnyerése kapcsán Paár Attila tulajdonos - ügyvezető az alábbi gondolatokat fogalmazta meg: „Mindig is alapvető célunknak tartottuk, hogy értéket teremtsünk a hazai piacon, így a megbízóink bizalma mellett ez is egy fontos visszajelzés arról, hogy jó úton járunk. Az, hogy egy szakmai bizottság, melyet kifejezetten erre a célra hoztak létre, úgy értékelte, hogy kiváló magyar márkát képviselünk, nagy büszkeséget jelent a vállalat minden dolgozójának, hisz a sikernek mindannyian részesei vagyunk, a WHB csapat ismét óriási eredményt tudhat magáénak!”