Vissza

Újabb üteme készült el az oroszlányi Borgwarner gyárának

2017-03-03 Hírek

Újabb üteme készült el az oroszlányi Borgwarner gyárának

A BorgWarner autóipari vállalat oroszlányi telephelyfejlesztésének VIII. üteme is az autóipari összeszerelő üzem bővítése volt kiszolgáló épületekkel, szociális épületrészekkel, és igényes irodákkal, magasraktárral és logisztikával.

A kivitelezőnek a pormentes környezetben összeszerelendő autóalkatrészek miatt is kiemelt figyelmet kell fordítania a minőségre, hiszen az átadott épületegységnek szigorú minőségi követelményeknek kell megfelelnie (pl.: kezelt levegő, állandó hőmérséklet, stb.).

A 2015 év végén átadott VII. ütem és 2017 év elején átadott VIII. ütem esetében a BorgWarner által előírt igények között megjelentek az energiatakarékos megoldások (korszerű, az előírtnál vastagabb hőszigetelési rendszerek beépítése, hővisszanyerés, és LED-es fényforrások), melyek beépítésével korszerű, alacsony fenntartási költséggel üzemelő ipari létesítmények jöttek létre.

A mostani és az elmúlt 4 ütem alatt megépült összesen 52 500 m2 gyártóegység generál kivitelezője is a WHB volt. A cégek képviselői kiemelték, ahogyan az eddigi ütemeknél, most is mindent a megrendelő által elvárt minőségben és határidőre készítettek el.