Vissza

VW-konszern autók az építőipar szolgálatában

2013-04-30 Hírek

VW-konszern autók az építőipar szolgálatában

WHB járműflotta-átadás

VW-konszern autók az építőipar szolgálatában

A győri fiókteleppel rendelkező West Hungária Bau Kft. (WHB) méltán híres építőipari vállalkozás hat év után cserélte le járműflottáját. A Porsche Csoport kiváló tartósbérleti és flotta szolgáltatása mellett voksolt a cég, mert nem csak a saját munkájukban elengedhetetlen a minőség, de járműveik soraiban is.

Az 1997ben alapított WHB szárazépítésre szakosodva kezdte sikertörténetét. A társaság belsőépítészetre fókuszáló tevékenysége gyorsan bővült és mára jelentős piaci szereplővé nőtte ki magát. Jelenleg a Kft. teljes körű generál kivitelezési tevékenységet végez, jelentős projektek gazdájaként országszerte elismert, európai színvonalú referenciákat és megrendeléseket tudhat magáénak. „A műemlék jellegű épületek felújítása, csarnokok, bevásárló- és logisztikai központok, irodaházak, valamit autószalonok kivitelezőjeként, illetve szakipari munkák elvégzésében egyrészt a modern gépparkra - személy-, haszonjárművek és munkagépek -, másrészt a képzett személyi állományra támaszkodunk. A vállalatcsoport 65 fős mérnökgárdával, biatorbágyi és győri iroda- és logisztikai központtal, valamint olyan projektekkel büszkélkedhet, mint például a Várkert Bazár, a százhalombattai CBA áruház, vagy a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (Ludovika). A fentieken túl a Knauf cég által forgalmazott szárazépítési rendszerhez gyártunk profilokat minden megrendelői igényt kielégítve. A jelenleg is futó mélyépítési-, és környezetvédelmi projektek kapcsán hulladékudvarokat, hulladéklerakókat, továbbá új csatornahálózatokat létesítünk több helyen az országban.” - foglalta össze Kókai Károly, pénzügyi vezető helyettes.
 

 
     
   
     
 

Az évtizedes üzleti stratégia kulcseleme a minőség és a megbízhatóság minden szinten. Többek között ISO minőség-, környezet-, és biztonságirányítási rendszert vezettek be cégcsoportnál. Az ÉMI Minősített Építési Vállalkozás címet is magáénak tudhatja a WHB; ráadásul nemzetbiztonságilag is elfogadott vállalkozás lett. Lukács Zsanett, kommunikációs vezető elmondta, hogy 1997-től az Audi Motor Hungária Kft.-vel keretszerződét kötöttek, így folyamatosan vállalnak kivitelezési munkákat a logisztikai központ és az új gyáregységek építésében. „2003-ban a győri ipari parkban felépítettük irodaházunkat, majd 2008-ban az új irodakomplexumot és hotelt, mely 44 szobájával azóta is kiszolgálja a saját és a környező cégek szállás- és étkezési igényeit. Sikerült a recessziós időszakban is talpon maradnunk, sőt fejlesztéseket hajtottunk végre. Így 2009-ben Győrben is felépült a logisztikai központunk, amely bérbeadó helyiségekkel is rendelkezik, ahol szívesen látjuk jelenlegi és leendő partnereinket – ahogy Biatorbágyon.”

Minőség és a megbízhatóság minden szinten

A mostani, nem mindennapi flottaátadás során egy 25 autóból álló járműpark kerül a WHB-hoz. A fehér Skoda Rapid 1.6 CR TDI autók a létesítményfelelős és építésvezetőket fogja szolgálni, akik évente 50-60 ezer kilométert tesznek meg munkájuk során. Ehhez biztonságos, jól felszerelt, gazdaságosan üzemeltethető típusokra és kiszolgálásra van szükség. „A WHB-nak átadott autók és a komplex pénzügyi, illetve szerviz szolgáltatás csomag illik a cég szemléletéhez, hiszen a VW konszern termékei egyet jelentenek a minőséggel és a megbízhatósággal. Ráadásul a járműpaletta minden szinten kiszolgálja és teljesíti a közép és felsővezetők igényeit. Országos szerviz hálózatunk jól fogja szolgálni több telephellyel rendelkező vállalkozást, kényelmes karbantartási feltételeket biztosítva a kocsiknak.” – tette hozzá Radnóti Zoltán igazgató, az átadó Porsche Győr képviseletében.

Külön öröm mindkét társaság számára, hogy a Skodák első útjuk során a WHB által szponzorált Magyar Judo Szövetség szolgálatába állnak.

Forrás: Győr+