Vissza

Újabb alapítványon keresztül támogatja a WEST HUNGÁRIA BAU Kft. a hátrányos helyzetű gyermekeket

2021-07-19 CSR

Újabb alapítványon keresztül támogatja a WEST HUNGÁRIA BAU Kft. a hátrányos helyzetű gyermekeket

A WEST HUNGÁRIA BAU Kft. megalakulása óta nagy hangsúlyt fektet a társadalmi felelősségvállalásra, melyben kiemelt szerepet kap a beteg vagy hátrányos helyzetű gyermekekkel foglalkozó intézmények és szervezetek támogatása.

Ezúttal a Magyar Fény Szív Alapítvány működése mellé állt, és egymillió forintot adományozott a szervezet számára. Az ünnepélyes átadóra szerdán került sor Győrben. Az eseményen részt vett:

  • Bakó Szikszai Enikő, a Magyar Fény Szív Alapítvány elnöke és
  • Szikszai Zsanett, a WEST HUNGÁRIA BAU Kft. marketing vezetője.
Fotó: Bernát Benjámin/magyarepitok.hu

A gyermekek önértékelését támogatják

Szikszai Zsanett hangsúlyozta, a WEST HUNGÁRIA BAU Kft. már 25 éve alkot maradandót az építőipar területén különféle emblematikus projektek és kivitelezések kapcsán.

„Ezen hitvallásunkat – „Maradandót alkotunk” - a szponzorációs tevékenységünk során is szeretnénk erősíteni. Szponzorációs tevékenységink igen sokrétűek; az oktatás, az egészségügy és a sport területén igyekszünk segíteni, ezenkívül a gyermekek támogatására külön figyelmet fordítunk. Így jó szívvel fogadtuk el az alapítvány felkérését az együttműködésre. Az alapítvány keretein belül a gyermekek önbizalmát, önértékelését és önismeretét fejlesztik, és ezáltal sikeres felnőttekké válhatnak.”

Bakó Szikszai Enikő kiemelte, az alapítvány önbizalom fejlesztő foglalkozásokat tart gyerekeknek különféle művészeti tevékenységeken keresztül.

„Szeretnénk olyan pozitív életszemléletet kialakítani bennük, és olyan tudást biztosítani, amivel egy sikerekben gazdag felnőttkort tudhatnak maguknak. Ezt az oktatást már a rászoruló családok gyermekeinek is tudjuk biztosítani, mert minden gyermek megérdemli, hogy tele legyen önbizalommal, és olyan minőségű életet tudjon kialakítani, amire hivatott.”

Hátrányos helyzetű gyerekek is részt vehetnek a foglalkozásokon

A Magyar Fény Szív Alapítvány azért jött létre, hogy támogassa a gyerekek egészséges testi, lelki és szellemi fejlődését művészeti tevékenységeken keresztül. Meggyőződésük, hogy a sikeres felnőttkor feltétele a sikerekben megélt, önbizalommal teli boldog gyermekkor, melynek nem lehet akadálya a családok hátrányos helyzete.

Programjaik során fontos számukra, hogy a gyermekeknek olyan hasznos tudást és élményeket biztosítsanak, amiket majd egész életükben hasznosítani tudnak, megalapozva ezzel a jövőjüket. A WEST HUNGÁRIA BAU Kft. támogatásával ezekben a programokban a hátrányos helyzetű gyerekeknek is lehetőségük nyílik részt venni.

 

Forrás: https://magyarepitok.hu/aktualis/2021/07/ujabb-alapitvanyon-keresztul-tamogatja-a-west-hungaria-bau-kft-a-hatranyos-helyzetu-gyermekeket