Vissza

Bokréta az új kórházi szárnyon Csornán

2015-04-29 Hírek

Bokréta az új kórházi szárnyon Csornán

Felbokrétázták a csornai Margit Kórház épülő, új szárnyát. A járóbeteg- és diagnosztikai központban a kivitelezők elérték a legmagasabb pontot, ezért elevenítették fel a régi hagyományt.

A bokrétát ezúttal egy hársfa helyettesítette, melyet a régi és új épület közti átjárón helyeztek el. Az elképzelések szerint majd az avatón ültetik el a kórház parkjában.

Az 1,6 milliárd forintos beruházást még idén augusztusban átadják. Erről beszélt a pénteki bokrétaünnepen Dénes Balázs, az egyik kivitelező cég műszaki igazgatója. „Elértük az épület legmagasabb pontját, a külső és belső csinosítása van hátra. Az ütemtervek szerint augusztusban mutatjuk be a már elkészült rendelőintézeti szárnyat. A beszállítókat, kivitelezőket kiválasztottuk, szerződtünk velük. Azon dolgozunk a továbbiakban, hogy a kor kihívásainak megfelelve, kiváló minőségben végezzük el a munkát" – fogalmazott Dénes Balázs.

A továbbiakban dr. Winiczai Zoltán igazgató főorvos ismertette a beruházás részleteit, előnyeit. Ezután a kórház munkatársai is megtekinthették leendő munkahelyüket.