Vissza

Labortechnikai eszközöket gyártó cég bővíti telephelyét Mosonmagyaróváron

2017-03-22 Hírek

Labortechnikai eszközöket gyártó cég bővíti telephelyét Mosonmagyaróváron

A március 21-i ünnepélyes alapkőletétellel hivatalosan is elindult a Greiner Bio-One Hungary Kft. labortechnikai eszközöket gyártó cég mosonmagyaróvári telephelyének bővítése. A bővítéssel a már meglévő 2000 m2-es csarnokot 4000 m2-re bővítik. Az új csarnokrész alapkövét a beruházó a városvezetéssel és az anyavállalat képviselőivel tette le.

A labortechnikai eszközöket gyártó Greiner Bio-One Hungary Kft. 2000 m2-rel bővíti a már meglévő logisztikai csarnokát. A beruházás egyik fontos mérföldköveként a közreműködő szervezetek képviselői 2017. március 21-én közösen tették le az új részleg alapkövét. Az ünnepség során Balogh László, a Greiner Bio-One Hungary Kft. ügyvezető igazgatója, Rainer Perneker, a Greiner Bio-One Gmbh. ügyvezető igazgatója és Dr. Árvay István Mosonmagyaróvár Város Polgármestere közösen tették le az alapkövet.

A várhatóan 2017 őszén átadásra kerülő új részleg érdekessége, hogy a gyártás során keletkezett hővel biztosítják majd a komplexum fűtését.

A Greiner Bio-One Hungary Kft. egy dinamikusan fejlődő vállalat, folyamatos fejlesztések jellemzik. Ebben stabil partnere a jelenlegi bővítést is kivitelező West Hungária Bau Kft., akivel az együttműködés korábban is hatékony volt, mindig a kifogástalan és minőségi munka jellemezte őket.