WHB Group - Marandandót alkotunk - Magyar Építő Zrt.
Vissza

Magyar Építő Zrt.


Magyar Építő Zrt.
A társaságot a XIX. század végének iparfejlesztési hullámában, 1889-ben alapították. A hazai építőipar egyik legnagyobb múltú, meghatározó súlyú szereplője.
 
A Magyar Építő Zrt. közel 130 éve nyújt kiváló minőségű szolgáltatást, amely magában foglalja a mély- és magasépítőipar teljességét, az ezzel összefüggő speciális szakszerelőipari, gyártási, kereskedelmi és tervezési szolgáltatásokat, mindezt fővállalkozói vagy generálkivitelezői minősítésben.

A vállalat a mai kor követelményeinek megfelelően, korszerű technológiák alkalmazásával, magas szakmai színvonalon, a fenntarthatósági célokat betartva, nagy biztonsággal tesz eleget minden megrendelőjének. Ennek érdekében az MSZ EN ISO 9001:2015, az MSZ EN ISO 14001:2015 minőség-, és környezetirányítási, az
MSZ 28001:2008 (OHSAS 18001:2007) munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási, MSZ EN ISO 50001:2012 energiairányítási, valamint az AQAP 2120 NATO normatív dokumentumok követelményeinek megfelelő szabványok alapján működő és tanúsított integrált minőségirányítási rendszert működtet. A társasága minősített NATO beszállítói kívánalmaknak is megfelel, továbbá rendelkezik az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. által kiadott beszállítói minősítéssel.
 
Munkáját közismert, a budapesti városképet meghatározó épületek, és nagyléptékű vidéki fejlesztések fémjelzik, melyet számos rangos elismerés is bizonyít. Ipari épületek, egészségügyi-, és oktatási intézmények, irodaházak, luxusszállodák, fürdők és sportlétesítmények mellett zöldmezős beruházások, valamint ikonikus műemléképületek rekonstrukciója terén is széleskörű tapasztalattal rendelkezik. Nem kisebb referenciák öregbítik hírnevét, mint a Richter Gedeon Gyógyszergyár, a
Magyar Honvédség Egészségügyi Központ (ÁEK-Honvéd Kórház), az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Corinthia Hotel Budapest***** (Corinthia Grand Hotel Royal), a Budavári Nagyboldogasszony-templom (Mátyás-templom), a Szépművészeti Múzeum Román Csarnoka, vagy a 2018-ban még kivitelezés alatt álló Puskás Ferenc Stadion.
 
A Magyar Építő Zrt. kiegyensúlyozott gazdasági tevékenysége révén stabilitását megőrizte, megrendelői és alvállalkozói mindvégig megbízható partnerei maradtak. A csapat: a Magyar Építő Zrt. több, mint 120 alkalmazottja a kivitelezési helyszínek sokasága okozta osztottság ellenére is egy jól összekovácsolt egységet képez. A cég kiemelten figyel munkatársai képzésére, megtartására és csapatának építésére. Számos év közbeni rendezvény, különféle képzések és egészségmegőrző programok gazdagítják a társaság életét.
 
A Magyar Építő Zrt. számokban:
Alapítás éve: 1889
Munkatársainak száma: 125
2017. évi nettó árbevétel: 24,5 Mrd Ft
2018. évi nettó árbevétel: 49,0 Mrd Ft
 
www.magyarepito.hu