WHB - West Hungária Bau Kft.
Vissza

West Hungária Bau Kft.


West Hungária Bau Kft.


A West Hungária Bau Kft. jelenleg Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő, 100%-ban magyar tulajdonú piacvezető építőipari vállalkozása. Székhelyünk Biatorbágyon található, ezenkívül Győrben és Budapesten is rendelkezünk fiókteleppel, illetve Pakson telephellyel.

Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően az ország egész területén végzünk szakipari kivitelezéseket az építőipar minden szegmensében, a műemlékek felújításától kezdve, az ipari, kereskedelmi és logisztikai létesítményeken át a sport-, oktatási-, és egészségügyi létesítményekig.

Hatékonyságunk növelése érdekében WHB Group néven cégcsoporttá bővültünk, az építőiparban betöltött meghatározó pozíciónkat a fővállalkozói és generálkivitelezői munkáink magas színvonalával vívtuk ki, melyben fontos szerepe van partnereinknek is.
Munkáink mércéje megrendelőink elégedettsége, a kivitelezések során elsődleges szempontunk minden esetben az ügyfeleink elvárásait maximálisan teljesíteni.


A WHB csapataBár az ország négy pontján rendelkezünk telephellyel és az építkezések földrajzi elhelyezkedése is megosztja munkatársainkat, de ez csak a fizikai jelenlétet érinti, kollégáink szívben és lélekben egy igazán összetartó, erős, segítő csapatot alkotnak.
Cégvezetésünk kiemelt figyelmet fordít munkatársaink megtartására, az ideális munkahelyi körülmények megteremtésére, képzésekre, és a csapatépítésre.

Évente számos olyan rendezvényt tartunk, ahol az egyébként egymástól távol dolgozó kollégáknak lehetősége nyílik a találkozásra, közös élményekre. Ezeken a rendezvényeken túl munkatársaink évközben több alkalommal vehetnek részt képzéseken, szakmai programokon, konferenciákon. A cég életében fontos szerepet kap a dolgozók egészsége is, ennek érdekében magas minőségi egészségügyi szolgáltatásokat vehetnek igénybe.

Munkatársaink elégedettségét belső felmérésekkel követjük nyomon, hogy évről - évre még kedvezőbb munkakörülményekkel vívjuk ki náluk a „Legjobb Munkahely” címet.

Sikereink közösek, hisz együtt tudunk maradandót alkotni.


Társadalmi FelelősségvállalásA WHB megalakulása óta nagy hangsúlyt fektet a társadalmi felelősségvállalásra, mely a karitatív tevékenységben és a környezetvédelemben egyaránt megnyilvánul.

Rendszeresen támogatunk egészségügyi intézményeket, mint a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház, a Győri Diabetes Egyesület, illetve a Szívkatéteres Alapítvány.

Az egészséges élet meghatározó része a sport, ezért támogatásban részesítünk számos amatőr és profi sportegyesületet is, és mivel az egészséges életmód fontos része a szellemi egészség is, ezért olyan rangos kulturális eseményeket is segítünk, mint a győri Nyárzáró rendezvény, illetve az egyik legfontosabb küldetésünk Cziráki Lajos Munkácsy - díjas festőművész emlékének ápolása és megőrzése.

Karitatív tevékenységünk legfontosabb területe a gyermekek segítése, hisz jövőnk a gyermekeinkben rejlik! Ezért támogatunk minden évben olyan szervezeteket, intézményeket, mint a Győri Anya-, Csecsemő és Gyermekotthon, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány, a Daganatos Gyermekekért Alapítvány a Máltai Szeretetszolgálat és az Ökumenikus Segélyszervezet.

Munkáink során kiemelt figyelmet fordítunk a környezet védelmére, az építkezéseinken fontos szempont, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjunk magunk után.

Mindezen tevékenységeinkkel igyekszünk megmutatni, hogy nem csak az építőiparban kívánunk maradandót alkotni.

Amire büszkék vagyunkKimagasló szakmai tudásunknak és az alkotás iránti elkötelezettségünknek köszönhetően évről - évre nő azon munkáink száma, melyekre méltán büszkék lehetünk!

Kiemelkedő referenciái között számos olyan, a budapesti városképet meghatározó épület és nagyléptékű vidéki fejlesztés található, melyek sorra gyűjtötték be a rangos szakmai elismeréseket.

Az ipari épületek mellett (BorgWarner csarnok) egészségügyi-, és oktatási intézmények (Széchenyi István Egyetem - Győr, Nemzeti Közszolgálati Egyetem - Budapest), irodaházak, luxusszállodák, fürdők és sportlétesítmények (FINA - Budapest, Puskás Stadion - Budapest) valamint ikonikus műemléképületek (Várkert Bazár, Operaház - Budapest) építési és rekonstrukciós munkáival alkotunk maradandót a jelen és a jövő számára.

 
A West Hungária Bau Kft.-ről számokban:
2017. évi nettó árbevétel: 41.360.029.605 Ft
2018. évi nettó árbevétel: 50.176.821.949 Ft
2019. évi nettó árbevétel: 61.612.227.539 Ft