Vissza

Paár Attila - 25 év margójára

2023-01-11 Hírek

Paár Attila - 25 év margójára

Véget ért egy újabb év, ilyenkor szoktunk számot vetni, hogy mi is történt velünk az elmúlt 365 napban. Nekem, személy szerint és cégemnek, a WEST HUNGÁRIA BAU Kft.-nek a 2022. egy különleges jubileumi év volt, hiszen huszonöt évvel ezelőtt, 1997. november 24-én indult el Győrben az a vállalkozás, ami most WEST HUNGÁRIA BAU Kft. néven ismert és elismert szereplője a hazai építőiparnak.

 

25 év, egy negyed évszázad, valljuk be gyönyörű szám egy ember- és egy vállalat életében is, és ezt méltó módon szokás megünnepelni.

Mi 2022-t ennek az ünneplésnek és természetesen a visszaemlékezésnek szenteltük, hiszen van mire visszaemlékezni. Arra, hogy hol kezdődött, milyen utat jártunk be, és ezen az úton milyen nehézségekkel kellett megküzdenünk és milyen örömök jutottak nekünk.

Természetesen a jubileumi ünneplés nem csak cégen belül zajlott, hanem - örömünket megosztva a követőinkkel - a közösségi oldalainkon is. Számos visszaemlékező poszt, nyereményjáték és kampány témája volt a 25. születésnapunk, amit végül október 07-én egy csodálatos gálával ünnepeltünk meg.

A képen beltéri, tömeg látható

Automatikusan generált leírás

És most engedtessék meg nekem pár személyes gondolat a 25 éves jubileum kapcsán.

A cég megalapításakor is és azóta is édesapám a példaképem, az Ő asztalos műhelyében tanultam meg - szinte már gyermekként - a munka iránti tiszteletet és alázatot és ott találtam meg önmagamban az alkotás örömét, amit azóta is viszek tovább magammal.

Úgy gondolom és remélem, Édesapám büszke lenne rám, hiszen építőipari vállalatom mára a WHB Csoport leányvállalataival együtt közel 1200 főt foglalkoztat. Székhelyünk van Biatorbágyon és telephelyeink működnek Győrben, Budapesten és Pakson.

A képen égbolt, fű, kültéri látható

Automatikusan generált leírás

Hiszem, hogy a WEST HUNGÁRIA BAU Kft. eddig elért eredményei egy nagy családon belül tudtak csak igazán így megvalósulni, és ennek eléréséhez elsősorban alapvető értékeink járultak hozzá, melyek nem csak az egész vállalatcsoportot, hanem minden egyes munkavállalót is jellemeznek.

A képen személy, épület, talaj, kültéri látható

Automatikusan generált leírás

A WEST HUNGÁRIA BAU Kft. minden munkatársa a maga területén kimagasló szakmai tudással végzi feladatait. Profi mérnök csapat, magasan képzett kivitelezői csapat (projektigazgatók, létesítményfelelősök, építésvezetők) és elkötelezett, a projekteket a háttérből támogató osztályok (vállalkozás, logisztika, beszerzés, műszaki előkészítők, HR, jog, pénzügy, marketing) biztosítják a folyamatos fejlődést, a stabilitást és az állandó magas minőséget.

A munkákért, a fejlődésért, az előre jutásért keményen meg kellett és a mai napig is meg kell dolgoznunk, és nem véletlenül mondják, hogy az élet a legjobb tanítómester! Mi is sokat tanultunk az elmúlt 25 évben, és tanulunk a mai napig, hiszen a világ hihetetlen gyorsasággal fejlődik, és ezzel lépést kell tartanunk, de a célunk és mottónk mindig ugyanaz: MARADANDÓT ALKOTNI!

Maradandót alkotni pedig csak úgy tudunk, ha teszünk a jövőért: hogy azok az értékek, amik nekünk fontosak, a jövőben is meglegyenek.

Kívánom, hogy az értékeinket meg tudjuk őrizni, hogy a célkitűzéseinket a jövőben is tudjuk folytatni, legyen béke, szeretet és egészség mindannyiunknak és közösen tovább alkothassunk maradandót, mert ennyivel tartozunk őseinknek és a jövő generációjának.

Mi hittel, erővel és alázattal ezt fogjuk tovább vinni a WHB családdal közösen!

Paár Attila

alapító – tulajdonos, ügyvezető

A képen szöveg, személy, férfi, asztal látható

Automatikusan generált leírás