Vissza

Maradandót alkotunk – cég és vezetője a szlogen mögött

2020-07-23 Hírek

Maradandót alkotunk – cég és vezetője a szlogen mögött

 

Vállalatunk, a WHB Group jelenleg is közel félszáz projekten dolgozik, melyek az építőipar legkülönbözőbb ágazatait érintik. 6 divíziónk - az energetikától a környezetvédelmen keresztül a műemlékek rekonstrukciójáig - a legbonyolultabb és legérdekesebb építészeti kihívásoknak felel meg nap, mint nap, melyre nagyon büszkék vagyunk. Nem lehetne azonban mindebben sikerünk, ha munkánkat nem hatná át alázat a szakmánk iránt, és minden körülmények között a legmagasabb színvonalra való törekvés. 

Talán a siker kulcsa az, hogy a vállalat szellemisége mindenben tükrözi vezetője hozzáállását. A maximalizmus, a munka és a szakma iránti mély tisztelet Paár Attila jellemvonásai is, aki a West Hungária Bau Kft. alapító tulajdonosa, ügyvezetője. 

Cégünk 1997 óta van jelen az építőiparban. Először olyan nagyvállalatok megrendeléseivel bizonyított, mint a Coca-Cola vagy az Audi, majd ahogy jelentősége nőtt a piacon, egyre több állami megbízáshoz jutott, így a nagy projektek között külön műemlék divízió is létrejöhetett.

„Szívügyeim a műemlékek. Az ezekkel való munkát tartom a szakma csúcsának. Az építészet művészet, és ezért óriási megtiszteltetés, hogy általam olyan nagyra tartott alkotók munkáihoz nyúlhatunk, mint például Ybl Miklós”- vallja Paár Attila, aki magánemberként is művészetkedvelő, jelentős festmény gyűjteménye is van, mellyel kapcsolatban jövőbeli terve, hogy a nyilvánosság számára is elérhetővé, látogathatóvá tegye.

De nem a művészet az egyetlen, amely mellett elhivatottságot érez. Cégvezetőnk Győrben született, itt is végezte iskoláit, és lokálpatriótaként sokat tesz a helyi ügyek támogatásáért. Látásmódja a West Hungária Bau Kft. bőkezű szponzorációs politikáját is áthatja, ami érinti az egészségügy, a szakmai oktatás, a gyermekek jóléte vagy a környezetvédelem területeit is 

A vállalat több, mint 10 éve támogatja nagy értékű adományokkal a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház működését is. Ennek legutóbbi példája az a 13.500.000 Ft értékű hozzájárulás, mely által az intézmény két darab altató-lélegeztetőgéphez juthatott a vírushelyzet okozta kapacitási nehézségeik megkönnyítésére. A kórház főigazgatója nemrég emléklappal jutalmazta az intézmény azon mecénásait – így Paár Attilát is -, akik a járvánnyal szembeni küzdelemben jelentős támogatásokkal segítették az intézmény működését.

Maradandót alkotni úgy tudunk, ha teszünk a jövőért: hogy azok az értékek, amik nekünk fontosak, a jövőben is meglegyenek. Legyen szó a hazai építész képzés erősítéséről , a nemzeti örökségünkként szolgáló műemlékeink felújításáról, vagy egyszerűen a jövő generációi, tehát a gyerekek életének jobbá, élhetőbbé tételéről– összegzi Paár a vállalat nevében.