Vissza

WEST HUNGÁRIA BAU KFT.: Maradandót alkotunk

2015-09-30 Hírek

WEST HUNGÁRIA BAU KFT.: Maradandót alkotunk

Néhány év alatt az ország egyik legmeghatározóbb magyar tulajdonú építőipari cégévé nőtte ki magát a WEST HUNGÁRIA BAU Kft. A WHB-Csoportba tartozó cégek 2014-es éves összesített nettó árbevétele meghaladta a 33 milliárd forintot. Az idei évben a cégcsoport befektetései révén az ELIOS INNOVATÍV ZRT.-vel bővült, így a WHB-Csoport 2015. évi nettó árbevétele várhatóan eléri majd a 44 milliárd forintot.

A 18 éve alakult WEST HUNGÁRIA BAU KFT. egyre jelentősebb megbízásokat tudott elnyerni mind a verseny-, mind pedig a közszféra beruházásaiban az ország egész területén, az idei rendelésállomány keretében több mint 40 projektben érdekelt a cég. Olyan kiemelt projektek köthetőek a WHB-Cégcsoporthoz, mint a szombathelyi Brenner János Óvoda, Általános Iskola és Kollégium generálkivitelezése, az oroszlányi BorgWarner autóalkatrész-gyár 5 milliárdos új gyáregységének felépítése, a Budakeszi Szennyvíztisztító Telep, a csornai Margit Kórház. Győri vonatkozásban a nevükhöz fűződik a Dunakapu tér és az éppen a múlt héten átadott győri Audi Iskola és Óvoda épületegyüttese is.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország legnagyobb műemlékvédelmi projektjeinek felújítási, generálkivitelezési munkálatai is a referenciáink közé tartoznak, mint például a szegedi dóm, a keszthelyi Festetics-kastély és mauzóleum, az ozorai Pipo kastély. Maradandót alkotunk – mondja Lukács Zsanett, a WHB munkatársa. – Bátran kijelenthetjük, hogy a WEST HUNGÁRIA BAU KFT. nem csak épít, hanem stabil pénzügyi hátterének köszönhetően, biztos pontot jelent a megrendelői számára. Munkatársaink száma meghaladja a százat, idei évi létszámfejlesztésünk 30 százalékos. A cég már meglévő Műemlékvédelmi, Magasépítési, Szerkezetépítési, Mélyépítési és Környezetvédelmi Divízióit az idei évben Nukleáris Divízióval is bővítettük, mely divízió többek között a Paksi Atomerőműben karbantartási feladatokat lát el. Mindezek mellett kiemelnénk, hogy cégünk az idei évben teljes integrált átszervezésen és fejlesztésen, valamint eszközbővítésen esett át, a fejlesztésekbe beruházott érték megközelíti az 1 milliárd forintot. Az idei évben jelentősen bővítettük integrált irányítási rendszerünket. Az ISO 27001:2013 információbiztonsági, az ISO 50001:2011 energiagazdálkodási és az ISO 3834-2:2006 hegesztéssel kapcsolatos minősítésekkel, megfeleltünk az atomenergetikai tanúsításon és a Paksi Atomerőmű minősített beszállítói lettünk – mondta el Lukács Zsanett.

A WHB-Csoport vagyonkezelő cégével több éve jelen van az ingatlanfejlesztési területen is. A cégcsoport a tavalyi évben további ingatlanfejlesztési és -hasznosítási projektekbe kezdett, jelenleg a Budapesten ingatlanokba befektetett összeg közel 8 milliárd forint. A WHB számára fontos a társadalmi felelősségvállalás és szponzoráció, melynek keretében több éve, így idén is támogatták a győri nyárzáró koncertet.

A sport területén kiemelt figyelmet fordítunk az utánpótlás-nevelés támogatására, így szponzoráljuk többek között a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiát, valamint a Siófoki Kézilabda Club SE is támogatottjaink közé tartozik. Támogatjuk továbbá a győri Hild József Építőipari Szakközépiskolát is, a győri Anyás csecsemőotthont és a Szívkatéteres Alapítványt – tette még hozzá Lukács Zsanett, a WHB munkatársa.

Forrás: http://gyorplusz.hu/article/west_hungaria_bau_kft_maradandot_alkotunk.html?rss