Rólunk

Ismerje meg cégcsoportunkat! Válasszon az alábbi felsorolásból!

A West Hungária Bau Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonú fővállalkozói és generálkivitelezői tevékenységet folytató cég, amely a hazai építőiparban meghatározó szerepet tölt be. Vállalatunk története 1997-ig nyúlik vissza. Azóta vezérel minket a küldetéstudat, hogy olyan szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek Ügyfeleinket maradéktalanul elégedetté teszik. A siker közös ügyünk, melynek elengedhetetlen elemei a nagyfokú professzionalizmus, a szakmai elhivatottság és munkatársaink sokéves tapasztalata.
 
Bátran kijelenthetjük, hogy a West Hungária Bau Kft. nemcsak épít, hanem stabil pénzügyi hátterének köszönhetően biztos pontot is jelent megrendelői számára. A közel két évtizedes fővállalkozói, generálkivitelezői és pro lgyártói tevékenység mögött megannyi magasan képzett, sokéves tapasztalattal rendelkező mérnök áll. Ők jelentik a garanciát arra, hogy az elvárt minőséget mindenkor szem előtt tartva, kreatívan tudjuk megvalósítani ügyfeleink elképzeléseit.
 
Minőség iránti elkötelezettségünket több szervezet független akkreditációja (ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 50001:2011, OHSAS 18001:2007, ISO 27001:2013, AQAP 2120, ÉMI), partnereink (KNAUF) kitüntető címei és az ÉVOSZ Nívódíj is bizonyítja. Ezenfelül rendelkezünk NATO és atomenergetikai tanúsítvánnyal is.
 
A West Hungária Bau Kft. jelenleg Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő, piacvezető építőipari vállalkozása. Székhelyünk Biatorbágyon található, ezenkívül Győrben, Pakson és Budapesten is rendelkezünk fiókteleppel. Bízunk benne, hogy az Ön vállalkozásának sikeréhez is hozzájárulhatunk, és MARADANDÓT ALKOTUNK, Önnel, közösen.
 

Fejlődés és Szinergia

 
1997-ben a West Hungária Bau Kft-vel kezdődött a WHB sikertörténete, amely mára a magyar építőipari piac egyik meghatározó szereplőjévé vált, és egy igazi cégcsoporttá nőtte ki magát. A csoport zászlóshajója a West Hungária Bau Kft., amely a cégcsoport szinergiáit és saját erőforrásait használva valósít meg építőipari projekteket. Az elmúlt több mint 20 évben a mára már 700 fő feletti csapatunk nagy tapasztalatot szerzett műemlék jellegű épületek felújításában és ipari, kereskedelmi, logisztikai létesítmények (csarnokok, bevásárlóközpontok) generál kivitelezésében. A sikerekkel és a fejlődéssel együtt új piacokra is beléptünk, az ország számos területén maradandót alkottunk a szakipari generál kivitelezés, a pro lgyártás, a környezetvédelem és a mélyépítés területén is. A WHB számos referenciájával  bizonyította, hogy a hazai piac egyik meghatározó szereplője. Ez azonban nem sikerült volna, ha nem saját fejlesztésekkel, saját erőforrásokkal és professzionális mérnök gárdával dolgozunk. Az elmúlt években a szakember gárda bővítése céljából és a hatékony működés elősegítése érdekében bővítettük cégcsoportunkat.
 
Ennek egyik lépcsőfokát a saját fejlesztésű projektjeink jelentik. Professzionális profilgyártó csapattal, saját három műszakban üzemelő profilgyártó üzemmel rendelkezünk, valamint az ország több pontján létesítettünk irodát, hogy az adott régió projektjeit a legnagyobb hatékonysággal lássuk el (legutoljára Pakson nyitottunk lakótelepet). A fejlődés másik fontos állomása a cégcsoport átstrukturálása és a szakembergárda bővítése. A szervezet hatékony, átlátható és professzionális működése érdekében az elmúlt időszakban felvásárlások és saját cégalapítások révén külön cégekbe szerveztük a meghatározó tevékenységeinket.
 
Az elmúlt években a piaci helyzetnek megfelelően úgy határoztunk, hogy a magasépítésen kívül a világítástechnika területére is belépünk. Ennek megfelelően, két részletben megvásároltuk a nagyvárosok világítás korszerűsítésében piacvezető Elios Zrt.-t. A csoporthoz tartozik még a PBE Építő Kft. is, amely monolit szerkezetépítéssel, valamint a PBM Mélyépítő Kft., amely speciális mélyalapozási munkák kivitelezésével foglalkozik. 2015-ben a Magyar Építő Zrt. irányítási jogai is a WHB Cégcsoporthoz kerültek.
 
Stabilitás – Minőség – Saját erőforrások. Ez a hármasság biztosítja partnereinknek a sikeres megvalósítást. Ezeknek a tudatos pro lbővítéseknek, fejlesztéseknek köszönhetően mára elmondhatjuk magunkról, hogy jól szervezett, professzionális, transzparens cégcsoportként alkotunk maradandót a hazai építőiparban.

A társaságot a XIX. század végének iparfejlesztési hullámában, 1889-ben alapították. A hazai építőipar egyik legnagyobb múltú, meghatározó súlyú szereplője.

A Magyar Építő Zrt. közel 130 éve nyújt kiváló minőségű szolgáltatást, amely magában foglalja a mély- és magasépítőipar teljességét, az ezzel összefüggő speciális szakszerelőipari, gyártási, kereskedelmi és tervezési szolgáltatásokat, mindezt fővállalkozói vagy generálkivitelezői minősítésben.

A vállalat a mai kor követelményeinek megfelelően, korszerű technológiák alkalmazásával, magas szakmai színvonalon, a fenntarthatósági célokat betartva, nagy biztonsággal tesz eleget minden megrendelőjének. Ennek érdekében az MSZ EN ISO 9001:2015, az MSZ EN ISO 14001:2015 minőség-, és környezetirányítási, az
MSZ 28001:2008 (OHSAS 18001:2007) munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási, MSZ EN ISO 50001:2012 energiairányítási, valamint az AQAP 2120 NATO normatív dokumentumok követelményeinek megfelelő szabványok alapján működő és tanúsított integrált minőségirányítási rendszert működtet. A társasága minősített NATO beszállítói kívánalmaknak is megfelel, továbbá rendelkezik az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. által kiadott beszállítói minősítéssel.

Munkáját közismert, a budapesti városképet meghatározó épületek, és nagyléptékű vidéki fejlesztések fémjelzik, melyet számos rangos elismerés is bizonyít. Ipari épületek, egészségügyi-, és oktatási intézmények, irodaházak, luxusszállodák, fürdők és sportlétesítmények mellett zöldmezős beruházások, valamint ikonikus műemléképületek rekonstrukciója terén is széleskörű tapasztalattal rendelkezik. Nem kisebb referenciák öregbítik hírnevét, mint a Richter Gedeon Gyógyszergyár, a
Magyar Honvédség Egészségügyi Központ (ÁEK-Honvéd Kórház), az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Corinthia Hotel Budapest***** (Corinthia Grand Hotel Royal), a Budavári Nagyboldogasszony-templom (Mátyás-templom), a Szépművészeti Múzeum Román Csarnoka, vagy a 2018-ban még kivitelezés alatt álló Puskás Ferenc Stadion.

A Magyar Építő Zrt. kiegyensúlyozott gazdasági tevékenysége révén stabilitását megőrizte, megrendelői és alvállalkozói mindvégig megbízható partnerei maradtak. A csapat: a Magyar Építő Zrt. több, mint 120 alkalmazottja a kivitelezési helyszínek sokasága okozta osztottság ellenére is egy jól összekovácsolt egységet képez. A cég kiemelten figyel munkatársai képzésére, megtartására és csapatának építésére. Számos év közbeni rendezvény, különféle képzések és egészségmegőrző programok gazdagítják a társaság életét.

A Magyar Építő Zrt. számokban:
Alapítás éve: 1889
Munkatársainak száma: 125
2017. évi nettó árbevétel: 24,5 Mrd Ft
2018. évi nettó árbevétel: 49,0 Mrd Ft
 
A PBM Mélyépítő Kft. egy rendkívül dinamikusan fejlődő cég, mely professzionális hozzáállásának, precízen kivitelezett munkáinak köszönhetően
meghatározó szereplővé vált a magyarországi piacon. A cég speciális mélyépítési technológiák széles skáláját felvonultatva áll a különböző megrendelői igények elé:
 • cölöpözés
 • jet grouting
 • horgonyzás
 • víztelenítés
 • projektmenedzsment, tanácsadás
 • műszaki előkészítés
Tevékenységét az alábbi területeken látja el:
 • mélyalapozás
 • műszaki előkészítés
 • projektmenedzsment
 • tanácsadás
Főbb referenciák:
 • Nemzeti Közszolgálati Egyetem számára építendő új oktatási épület mélyalapozási munkálatainak kivitelezése, Budapest
 • Levendula lakópark cölöpözési munkái, Budapest
 • Szépművészeti Múzeum Román Csarnokának és kapcsolódó tereinek rekonstrukciója megvalósulása érdekében Jet Grouting technológiával végzendő speciális mélyalapozási- és alapmegerősítő munkák, Budapest
 • Lifestyle Hotel mélyépítési munkái, Budapest
 • Vasúti csomópont, vasúti pálya, gyalogos felüljáró próbacölöpözési és cölöpözési munkái, Székesfehérvár
 • Kelet-Nógrádi Hulladékrekultivációs Program, Bátonyterenye lerakó
 • SUNMARINE*** vitorlás kikötő előregyártott vasbetoncölöpök verési munkái, Balatonfenyves
 • Hidegkuti Nándor Stadion fúrt cölöpalapozása, Budapest
 • Csillagerőd rekonstrukciója kapcsán Jet Grouting alapmélyítés, munkatérhatárolás és víztelenítési kivitelezési munkák elvégzése, Komárom
 • a Puskás Ferenc Stadion mélyépítési munkáinak komplett kivitelezése, Budapest
 • Buda Palota felújításának és korszerűsítésének kivitelezése kapcsán mélyépítési munkák kivitelezése, Budapest
 • Csiky Gergely Színházépület meglévő alapozásainak Jet Grouting terchnológiával történő megerősítése, Kaposvár
 • „Rétszilas, Sárvíz-Nádor csatorna híd rekonstrukciója” és „Pincehely, Kapos- híd rekonstrukciója” tárgyú projekt keretén belül CFA technológiájú cölöpalapozási, valamint próbacölöpözési munkák elvégzése, Rétszilas
 • Győri Evangélikus Egyházközség „INSULA LUTHERANA épületegyüttes. 8.rész Összekötő folyósó építése tárgyú” építkezés mélyalapozási munkáinak kivitelezése, Győr
 • Laktanya utcában lévő rendőrségi objektum mélyépítési munkáinak kivitelezése, Szeged
 • Cseri út 16. szám alatti ingatlanon megvalósuló Járműtelep építése érdekében cölöpalapozási munkák komplett kivitelezése, Kaposvár
Minősítések:

MSZ EN ISO 9001 :2015
MSZ EN ISO 14001:2015
BS OHSAS 18001:2007
MSZ ISO / IEC 27001:2014
MSZ 28001:2008
MSZ EN ISO 50001:2012
ABOS 3 minősítés

A PBM Mélyépítő Kft.-ről számokban:
Alapítás éve: 2013
Munkatársaik száma: 36 fő
2017. évi nettó árbevétel: 3,524 Mrd Ft
2018. évi nettó árbevétel: 3,576 Mrd Ft
A PBE Építő Kft. eddigi szakmai eredményeinek és kiváló szakembergárdájának köszönhetően meghatározó szereplővé vált a magyarországi piacon. A PBE Építő Kft. tevékenységének középpontjában a szerkezetépítéssel és generálkivitelezéssel kapcsolatos projektek állnak. Széles körű tevékenységi köre magában foglalja a következőket:
 • szerkezetépítés (monolit, műtárgyak)
 • generálkivitelezés
 • projektmenedzsment, tanácsadás
 • műszaki előkészítés
 • generálkivitelezéssel kapcsolatos versenyeztetés
Tevékenységét az alábbi területeken látja el:
 • generálkivitelezés
 • szerkezetépítés
 • projektmenedzsment, tanácsadás

A cég főbb referenciái a következőek:

 • Nemzeti Közszolgálati Egyetem Államtudományi és Közigazgatási Kar számára építendő 600 férőhelyes hallgatói kollégium létesítésére irányuló beruházás tervezési, építési, szerelési munkáinak elvégzése, és az ezekhez kapcsolódó szolgáltatások ellátása, Budapest, VIII. Orczy út 1.
 • Gödöllői Premontrei Perjelség használatában lévő Zsámbéki Zichy kastély felújítása, Zsámbék
 • a Nemzeti Közszolgálati Egyetem speciális oktatási épületének és kapcsolódó létesítményeinek megvalósítása tárgyú beruházás szerkezetépítési munkáinak komplett kivitelezése Budapest, Diószegi Sámuel utca 38-42.
 • a Kossuth szoborcsoport elhelyezése a Ludovika Campus területén kastély felújítása, Budapest
Minősítések:

MSZ EN ISO 9001 :2015
MSZ EN ISO 14001:2015
BS OHSAS 18001:2007
MSZ ISO / IEC 27001:2014
MSZ 28001:2008
MSZ EN ISO 50001:2012

A PBE Építő Kft.-ről számokban:
Alapítás éve: 2007
Munkatársaink száma: 7
2017. évi nettó árbevétel: 1,958 Mrd Ft
2018. évi nettó árbevétel: 0,372 Mrd Ft
 
 
Társaságunk – 3 évtizedes fennállása alatt – az építő- és szerelőipar egyik meghatározó tényezőjévé vált. Jól képzett szakembergárdánk megbízható munkája, valamint forgalmazott termékeink közismerten kiváló minősége és széles választéka lehetővé teszi, hogy cégünk képes az egyedi klímakészülékek telepítésétől az ipari és kereskedelmi létesítmények komplex épületgépészeti rendszereinek létrehozására, melyet számos referenciánk bizonyít.

A CLH Kft. megalakulása óta a folyamatosan növekvő munkamennyiséget ma már több mint 200 munkatársunk végzi el magas színvonalon.

A CLH Kft. főbb tevékenységei:
Társaságunk az épületgépészet területén az alábbi szolgáltatásokat nyújtja megrendelőinek:
 • Kulcsrakész épületgépészeti rendszerek megvalósítása
 • Termékképviselet és termékforgalmazás
 • Saját márkás termékek gyártása
 • Vevőszolgálat, szerviz
 • Szerelés, üzembe helyezés, bemérés, beszabályozás
A cég az alábbi referenciákkal rendelkezik:

Split berendezések:
 • K&H Bank teljes fiókhálózat
 • UPC fejállomások
 • Richter Gedeon Vegyészeti Gyár Nyrt. Gyártelepek, Budapest
 • Raiffeisen Bankfiókok technikai helyiségek, Budapest
 • HungaroControll ANS légiforgalmi irányítóközpontok, Budapest
 • Mobilbox konténer klímák
 • Nemzeti Sportközpont irodahelységek, Budapest
 • Rossmann Drogéria üzlethelyiségek
 • GE Irodaház, Budapest
 • Waberer Logisztikai Központok, Budaörs
 • Európai Lézerkutatő Intézet irodák, ELI, Szeged

VRV berendezések:

 • Samsung SDI Akkumulátor gyár, Göd
 • Béres Gyógyszergyár Szolnok
 • XI. kerületi Önkormányzat, Budapest

Légkezelők:
 • Dagály uszodakomplexum, Budapest
 • MTK Stadion, Budapest
 • Futball Stadion, Szombathely
 • Nagyerdei Stadion, Debrecen
 • Videoton Stadion, Székesfehérvár
 • NSK Tanuszodák- Tüskecsarnok, Budapest
 • Szépművészeti Múzeum Román Csarnok rekonstrukció, Budapest

Folyadékhűtő berendezések:

Dagály uszodakomplexum, Budapest
Richter Gedeon Gyógyszergyár, Budapest
Európai Lézerkutatő Intézet, ELI, Szeged
Ajka Kórház, Ajka
Gyulai Kórház, Gyula
Xellia Gyógyszergyár, központi labor épület, Budapest
Budai Vár Lovarda és Főőrség épület rekonstrukció, Budapest

Minősítések:

MSZ EN ISO 9001:2015
MSZ EN ISO 14001:2015
MSZ EN ISO 28001:2008 (OHSAS 18001:2007)
MSZ EN ISO 50001:2012
MSZ EN ISO/IEC 27001:2014

A CLH Kft-ről számokban:
Alapítás éve: 1989. július
Munkatársaik száma: 230 fő
2017. évi nettó árbevétel: 5,878 Mrd Ft
2018. évi nettó árbevétel: 6,562 Mrd Ft
 
Cégünk a MISCHKE LAKATOS KFT. 2003-ban alakult, egy több évtizedes múltra visszatekintő acélszerkezetgyártó üzemből. A tapasztalt és kiváló szakemberekből álló csapat, sok szép munkát tudhat magáénak Magyarországon és Ausztriában.
 
Tevékenységi körünk kiterjed a következőke:
 • Tervezés
 • Gyártás
 • Szerelés
 • Műszaki előkészítés
 • Műszaki tanácsadás
A cég az alábbi referenciákkal rendelkezik:

József Nádor Tér Mélygarázs 36m magas szellőző kürtő, Budapest
Sportcsarnok acélszerkezetű tetővel és napelemekkel fedett parkoló, Siófok
Lombkorona tanösvény, Pannonhalma
Országgyűlés hivatala, acél tetőszerkezet, Budapest Balassi Bálint u 1-5.
Acélszerkezetű gabonatároló, Győr
Puskás Ferenc Stadion, Tórusz acélszerkezetű tartó, Budapest
Audi Hungáriának végzett acélszerkezeti munkák, Győr
Homlokzati függönyfalak, pl East-West Bussines Center, Budapest
Menekülő lépcső, Bécs Oswaldgasse
Horganyzott lépcső kézfógóval, Bécs
Uszoda, Szeged
Mélygarázs, Tatabánya
 
Üzemünk az alábbi minősítésekkel rendelkezik:
 
MSZ EN ISO 9001
MSZ EN 1090-2 EXC3
MSZ EN ISO 3834-2
MSZ EN ISO 14001
 
A Mischke Lakatos Kft.-ről számokban:
Alapítás éve: 2003. január
Munkatársaik száma: 30
2017. évi nettó árbevétel: 0,4 Mrd Ft
2018. évi nettó árbevétel: 1,126 Mrd Ft

A Delta Plus Kft.-t a piaci igények hívták életre 2007-ben. A tulajdonosok azt tapasztalták, hogy szükséges a villanyszerelési piacra egy dinamikusan fejlődő és kellő szakértelemmel rendelkező rugalmas cég. A vállalkozás már az elejétől fogva több mint egy kivitelező cég, a profilba már a kezdeteknél szervesen beépült a tervezés mellé a kivitelezés is. A Delta Plus Kft. Magyarországon és külföldön is bizonyította már szakértelmét és rátermettségét. Partnerei  igényének hatására a 2016-os évtől új, kereskedelmi üzletággal bővült a cég profilja, melynek fő iránya az automatizálási termékek forgalmazása, de emellett portfóliójukban megtalálhatók az általános villanyszerelési anyagok is.

Tevékenységét az alábbi területeken látja el:
Villanyszerelés, Kivitelezés, Automatizálás:

 • Ipari létesítmények villamos hálózatának tervezése és kiépítése
 • Lakóépületek, társasházak villamos hálózatának tervezése, kivitelezése
 • Vezérlőszekrények tervezése és kivitelezése
 • Vezérlőszekrények telepítése
 • Vezérlőszekrények, felújítása, korszerűsítése
 • Ipari elektronikai eszközök bevizsgálása, javítása (szervo vezérlések, szervo motorok)
 • Villámvédelmi mérések
 • Érintésvédelmi felülvizsgálat

Főbb referenciák:

 • Készenléti Rendőrség Győr
 • Szépművészeti Múzeum Budapest
 • 73 lakásos társasház Újlak utca, Győr
 • Operaház, Budapest
 • NAV, Budapest
 • Árpád tömb, Győr
 • Vadász Hotel, Budapest
 • Komárom Csillagerőd
 • Millenáris Széllkapu

A Delta Plus Kft.-ről számokban:
Alapítás éve: 2007
Munkatársaik száma: 32 fő
2017. évi nettó árbevétel: 0,42 Mrd Ft
2018. évi nettó árbevétel: 1,216 Mrd Ft

A Stukkó Kft.-t 1991-ben magyarországi magánszemélyek alapították, a mai napig 100%-os magyar tulajdonban van. Fő tevékenysége a szakipari munkák körébe tartozó festő és burkoló munkák teljes skálája. Létszámát szakmailag felkészült, gyakorlott, agilis szakemberek optimális csapata alkotja. 20 éves tevékenysége során a cég elérte, hogy a festő- és burkoló munkák komplett kivitelezésében a saját létszámot foglalkoztató cégek között a piac egyik vezetőjévé vált. 

Tevékenységét az alábbi területeken látja el:

 • burkolás
 • festési munkák
 • generálkivitelezés
 • rekonstrukciós építési (acheter viagra) munkák

Főbb referenciák:
Festés:

 • Metro Áruház, Budaörs
 • Henkel Irodaház, Budapest
 • Lotus Hotel, Hévíz
 • Interspar, Győr
 • Corvin Átrium, Budapest
 • Európa Torony irodaház, Budapest
 • Papp Károly u. irodaház, Budapest
 • Info Park „E” irodaház, Budapest
 • Nagykovácsi Amerikai iskola, Nagykovácsi
 • South Buda Business Park, Budapest
 • Iberostar Grand Hotel, Budapest
 • KÖKI Terminál, Budapest
 • Széchenyi István Egyetem, Győr
 • MBMH, Kecskemét
 • Kutatás-Fejlesztési Központ, Budapest
 • Budafok Kocsiszín, Budapest
 • IKEA Soroksár, Budapest
 • CEU Campus, Budapest
 • Smart Campus, Bécs
 • In der Wiesen Ost Bécs 160 lakás, Bécs
 • Hietzing Korház, Bécs
 • AUDI Ált. Iskola és Gimnázium, Győr

Burkolás:

 • Audi Hungária központi irodák, motor fejlesztés, Győr
 • Lagermax irodaház, Budaörs
 • Mercedes Benz gyár, Kecskemét
 • Ibiden I. – II.
 • Amoco szőnyeggyár, Győr
 • Tammerneon, Biatorbágy
 • Marina Hotel Balatonfüred Kft., Balatonfüred
 • Med Hotel, Sopron
 • Hotel Fagus, Sopron
 • Hotel Famulus, Győr
 • Hotel Ibis, Győr
 • Hotel Pelion, Tapolca
 • Agárd Fürdő
 • Sárvár Élményfürdő, Sárvár
 • Győri Élményfürdő, Győr
 • Büki Termálfürdő rekonstrukció, Bük
 • TESCO Győr, Tatabánya, Veszprém
 • Interspar Győr, Szombathely,Keszthely, Tatabánya, Diósd, Sopron
 • Aldi, Piliscsaba
 • Family Center, Szombathely
 • Lidl Győr, Debrecen
 • Home Center Bevásárlóközpont, Szombathely
 • Vértes Center Bevásárlóközpont, Tatabánya
 • Savoya Park Bevásárlóközpont, Budapest
 • Hotel Princess Palace, Dunakiliti
 • Szombathelyi bv. intézet, Szombathely
 • MBMH, Kecskemét
 • IBIDEN I.-II.
 • KÖKI Terminál
 • Győri megyei kórház, Győr
 • Készenléti rendőrség, Szombathely
 • Készenléti rendőrség, Győr
 • Egyetemi kollégium K0-K1, Győr
 • 201 lakás, Győr
 • Prémium Residence lakópark, Csopak
 • KEF Irányító és Log. Központ, Budapest
 • AUDI Ált. Iskola és Gimnázium, Győr
 • IKEA Soroksár, Budapest
 • Hotel Radisson Blu Béke (felújítás)
 • Hotel Füred felújítás, bővítés


Stukkó Kft.-ről számokban:
Alapítás éve: 1991
Munkatársaik száma: 38 fő
2017. évi nettó árbevétel: 1,12 Mrd Ft
2018. évi nettó árbevétel: 1,2 Mrd Ft

vissza a főoldalra