Rólunk

Ismerje meg cégcsoportunkat! Válasszon az alábbi felsorolásból!

 
A West Hungária Bau Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonú fővállalkozói és generálkivitelezői tevékenységet folytató cég, amely a hazai építőiparban meghatározó szerepet tölt be. Vállalatunk története 1997-ig nyúlik vissza. Azóta vezérel minket a küldetéstudat, hogy olyan szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek Ügyfeleinket maradéktalanul elégedetté teszik. A siker közös ügyünk, melynek elengedhetetlen elemei a nagyfokú professzionalizmus, a szakmai elhivatottság és munkatársaink sokéves tapasztalata.
 
Bátran kijelenthetjük, hogy a West Hungária Bau Kft. nemcsak épít, hanem stabil pénzügyi hátterének köszönhetően biztos pontot is jelent megrendelői számára. A közel két évtizedes fővállalkozói, generálkivitelezői és pro lgyártói tevékenység mögött megannyi magasan képzett, sokéves tapasztalattal rendelkező mérnök áll. Ők jelentik a garanciát arra, hogy az elvárt minőséget mindenkor szem előtt tartva, kreatívan tudjuk megvalósítani ügyfeleink elképzeléseit.
 
Minőség iránti elkötelezettségünket több szervezet független akkreditációja (ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 50001:2011, OHSAS 18001:2007, ISO 27001:2013, AQAP 2120, ÉMI), partnereink (KNAUF) kitüntető címei és az ÉVOSZ Nívódíj is bizonyítja. Ezenfelül rendelkezünk NATO és atomenergetikai tanúsítvánnyal is.
 
A West Hungária Bau Kft. jelenleg Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő, piacvezető építőipari vállalkozása. Székhelyünk Biatorbágyon található, ezenkívül Győrben, Pakson és Budapesten is rendelkezünk  ókteleppel. Bízunk benne, hogy az Ön vállalkozásának sikeréhez is hozzájárulhatunk, és MARADANDÓT ALKOTUNK, Önnel, közösen.
 

Fejlődés és Szinergia

 
1997-ben a West Hungária Bau Kft-vel kezdődött a WHB sikertörténete, amely mára a magyar építőipari piac egyik meghatározó szereplőjévé vált, és egy igazi cégcsoporttá nőtte ki magát. A csoport zászlóshajója a West Hungária Bau Kft., amely a cégcsoport szinergiáit és saját erőforrásait használva valósít meg építőipari projekteket. Az elmúlt több mint 20 évben a mára már 300 fő feletti csapatunk nagy tapasztalatot szerzett műemlék jellegű épületek felújításában és ipari, kereskedelmi, logisztikai létesítmények (csarnokok, bevásárlóközpontok) generál kivitelezésében. A sikerekkel és a fejlődéssel együtt új piacokra is beléptünk, az ország számos területén maradandót alkottunk a szakipari generál kivitelezés, a pro lgyártás, a környezetvédelem és a mélyépítés területén is. A WHB számos referenciájával  bizonyította, hogy a hazai piac egyik meghatározó szereplője. Ez azonban nem sikerült volna, ha nem saját fejlesztésekkel, saját erőforrásokkal és professzionális mérnök gárdával dolgozunk. Az elmúlt években a szakember gárda bővítése céljából és a hatékony működés elősegítése érdekében bővítettük cégcsoportunkat.
 
Ennek egyik lépcsőfokát a saját fejlesztésű projektjeink jelentik. Professzionális profilgyártó csapattal, saját három műszakban üzemelő profilgyártó üzemmel rendelkezünk, valamint az ország több pontján létesítettünk irodát, hogy az adott régió projektjeit a legnagyobb hatékonysággal lássuk el (legutoljára Pakson nyitottunk lakótelepet). A fejlődés másik fontos állomása a cégcsoport átstrukturálása és a szakembergárda bővítése. A szervezet hatékony, átlátható és professzionális működése érdekében az elmúlt időszakban felvásárlások és saját cégalapítások révén külön cégekbe szerveztük a meghatározó tevékenységeinket.
 
Az elmúlt években a piaci helyzetnek megfelelően úgy határoztunk, hogy a magasépítésen kívül a világítástechnika területére is belépünk. Ennek megfelelően, két részletben megvásároltuk a nagyvárosok világítás korszerűsítésében piacvezető Elios Zrt.-t. A csoporthoz tartozik még a PBE Építő Kft. is, amely monolit szerkezetépítéssel, valamint a PBM Mélyépítő Kft., amely speciális mélyalapozási munkák kivitelezésével foglalkozik. 2015-ben a Magyar Építő Zrt. irányítási jogai is a WHB Cégcsoporthoz kerültek.
 
Stabilitás – Minőség – Saját erőforrások. Ez a hármasság biztosítja partnereinknek a sikeres megvalósítást. Ezeknek a tudatos pro lbővítéseknek, fejlesztéseknek köszönhetően mára elmondhatjuk magunkról, hogy jól szervezett, professzionális, transzparens cégcsoportként alkotunk maradandót a hazai építőiparban.
Az ELIOS Innovatív minőségorientált hozzáállásával, korszerű ötleteivel és elért szakmai sikereivel mára az egyik legkimagaslóbb energetikai céggé vált Magyarországon.
 
Az ELIOS Innovatív tevékenységének középpontjában az energiahatékonyság javítását célzó beruházások megvalósítása áll.
 
Széles körű tevékenységi köre magában foglalja:
 
 • az energiahatékonyságot szolgáló beruházások teljes körű előkészítését
 • az energetikai rendszerek korszerűsítését
 • az energiamegtakarítás és energiakontroll biztosítását
 • a megújuló energia eszközök alkalmazását
 • az innovatív technológiák bevezetését, valamint az energetikai befektetéseket
 
Tevékenységét 5 üzletágon keresztül látja el: 
 
 • közvilágítás
 • dísz-, sport, beltéri és egyéb speciális világítás
 • komplex épületenergetika
 • PV napelem
 • geotermikus energia
 
A cég számos kiemelkedő üzletági referenciával rendelkezik, többek között Európa legnagyobb LED-közvilágítás korszerűsítési projektjével Hódmezővásárhelyen (2010-11), és Magyarország legnagyobb magántulajdonú napelemerőmű fejlesztésével Sellyén. Legkiemelkedőbb üzletáguk, a közvilágítás területén 2014 végére elérték a közel 100 000 lámpatest korszerűsítését.
 
Az ELIOS Zrt.-ről számokban:
Alapítás éve: 2009
Munkatársak száma: 40 
2015. évi nettó árbevétel: 7,6 Mrd Ft
A nagy múltú Magyar Építő Zrt. (1889) a magyarországi építőipar egyik meghatározó szereplője. A társaság 127 éve nyújt kiváló minőségű szolgáltatást, amely magában foglalja a mély- és magasépítőipar teljességét, az ezzel összefüggő speciális szakszerelőipari, gyártási, kereskedelmi és tervezési szolgáltatásokkal, fő- vagy generálvállalkozási formában. Központi telepén számottevő gépállománnyal, egyéb berendezésekkel és raktárakkal is rendelkezik.
 
Fő erőssége a nagyléptékű és komplikált projektek kivitelezését megszervezni és irányítani képes, képzett és tapasztalt projekt menedzsment csapat. A Magyar Építő Zrt. pénzügyi stabilitása, szakembereinek elkö- telezettsége és tudása, valamint a minőség- és környezetközpontú irányítási rendszere a megrendelőik által elvárható legnagyobb megbízhatóságot garantálja.
 
Az ipari épületek, irodaházak és luxushotelek mellett zöldmezős beruházások és autentikus rekonstrukciók terén is széles körű tapasztalattal rendelkezik, amely kielégíti a legújabb nemzetközi standardokat és a legmagasabb minőségi követelményeket. Külföldi beruházók részére valósította meg a Hotel Le Meridient és az Art Hotelt, illetve a Corinthia Grand Hotel Royalt. Referenciáik némelyike városképi jelentőségű, emblematikus létesítményként is ismeretes, mint például az ING részére épült Dózsa György úti irodaház, a Vörösmarty téri multifunkcionális épület vagy a Budavári Nagyboldogasszony-templom, ismertebb nevén Mátyás-templom, melynek rekonstrukciója igényes műemlékfelújítási szaktudást igényelt.
 
A referenciák közül fontos kiemelni még a legkorszerűbb orvostechnológiát befogadó, nagy kórházi fejlesz- téseket. Közülük kiemelendők a nyíregyházi Jósa András Kórház, a miskolci Csillagpont Kórház, a kecskeméti Bács-Kiskun Megyei Kórház, korábban az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet és az Állami Egészségügyi Központ (volt Honvédkórház) fejlesztése.
 
Alapítás éve: 1889
Munkatársaink száma: 93
2015. évi nettó árbevétel: 4,8 Mrd Ft
 
A PBM Mélyépítő Kft. egy rendkívül dinamikusan fejlődő mélyépítő cég, mely professzionális hozzáállásának és megbízhatóan, precízen kivitelezett munkáinak köszönhetően meghatározó szereplővé vált a magyarországi piacon. 
 
A PBM Mélyépítő Kft. tevékenységének középpontjában a speciális mélyépítéssel kapcsolatos projektek kivitelezése áll.
 
Széles körű tevékenységi köre magában foglalja a következőket:
 
 • cölöpözés
 • jet grouting
 • horgonyzás
 • víztelenítés
 • projektmenedzsment, tanácsadás
 • műszaki előkészítés
 
Tevékenységét az alábbi területeken látja el:
 
 • mélyalapozás
 • műszaki előkészítés
 • projektmenedzsment
 • tanácsadás
 
A cég az alábbi referenciákkal rendelkezik:
 
Nemzeti Közszolgálati Egyetem számára építendő új oktatási épület mélyalapozási munkálatainak kivitelezése (Budapest, VIII. Orczy út 1.).
Levendula lakópark (Budapest, XIV. Dorozsmai utca) cölöpözési munkái. Szépművészeti Múzeum Román csarnokának és kapcsolódó tereinek rekonstrukciója megvalósulása érdekében jet-grouting technológiával végzendő speciális mélyalapozási- és alapmegerősítő munkák (Budapest, XIV. Dózsa György út 41.). 60 szobás szálloda mélyépítési munkái (1092 Budapest, Hőgyes Endre utca 4.).,Székesfehérvári vasúti csomópont, vasúti pálya, gyalogos felüljáró próbacölöpözési és cölöpözési munkái.,Kelet-Nógrádi Hulladékrekultivációs Program, Bátonyterenye lerakó, balatonfenyvesi SUNMARINE*** vitorlás kikötő előregyártott vasbetoncölöpök verési munkái. MTK - Hidegkuti Nándor Stadion fúrt cölöp alapozás (1087 Budapest, Törökbecse utca 20.).
 
A PBM Mélyépítő Kft.-ről számokban:
Alapítás éve: 2013
Munkatársaik száma: 29
2015. évi nettó árbevétel: 326 millió Ft
A PBE Építő Kft. eddigi szakmai eredményeinek és kiváló szakember-gárdájának köszönhetően napjainkra Magyarország egyik dinamikusan fejlődő szerkezetépítő és generálkivitelező cégévé vált.
 
A PBE Építő Kft. tevékenységének középpontjában a szerkezetépítéssel és generálkivitelezéssel kapcsolatos projektek állnak.
 
Széles körű tevékenységi köre magában foglalja a következőket:
 
 • generálkivitelezés
 • szerkezetépítés
 • projektmenedzsment, tanácsadás
 • műszaki előkészítés
 • generálkivitelezéssel kapcsolatos versenyeztetés
 
Tevékenységét az alábbi területeken látja el:
 
 • generálkivitelezés
 • szerkezetépítés
 • projektmenedzsment, tanácsadás
 
A cég az alábbi referenciákkal rendelkezik:
 
Nemzeti Közszolgálati Egyetem Államtudományi és Közigazgatási Kar számára építendő 600 férőhelyes hallgatói kollégium létesítésére irányuló beruházás tervezési, építési, szerelési munkáinak elvégzése, és az ezekhez kapcsolódó szolgáltatások ellátása (Budapest, VIII. Orczy út 1.). Gödöllői Premontrei Perjelség használatában lévő Zsámbéki Zichy-kastély felújítása.
 
A PBE Építő Kft.-ről számokban:
Alapítás éve: 2007
Munkatársaink száma: 35
2015. évi nettó árbevétel: 1,5 Mrd Ft

 

vissza a főoldalra