Vissza

Mesterségünk Címere: A VÁLLALKOZÁS

2020-06-18

Mesterségünk Címere: A VÁLLALKOZÁS

Azt, hogy mi is a Vállalkozási csoport munkatársainak feladata, nagyon nehéz egy szóban összefoglalni, de ha mégis muszáj, akkor a keresett szó: MINDEN.

A legfontosabb szempont munkánk során, hogy a kivitelezéseken minden a megfelelő időben, a megfelelő minőségben, a megfelelő feltételekkel rendelkezésre álljon. A pályázati folyamatban a mi feladatunk, hogy olyan pályázati anyagot állítsunk össze, ami meggyőzi a Megrendelőt, hogy mind árban, mind minőségben mi vagyunk a legalkalmasabbak a munka elvégzésére. Mint ahogy a futballban is a középpályán dől el minden, úgy a Vállalkozási osztály is igyekszik egyszerre kiszolgálni jó labdákkal a Megrendelőket és a Cégen belüli összes divíziót egyaránt.

Amikor egy munkát megkapunk, a tervező megküldi a teljes tervanyagot, amit átnézünk, véleményezünk, esetleg javaslatokat teszünk. Megkeressük azokat a cégeket, akikről tudjuk, hogy a megfelelő minőségben el tudják végezni a feladatot. Összehasonlítjuk az árakat, ez alapján születnek meg a döntések. A vállalkozási mérnök számol és kontrollál, fordít és szerkeszt, szervez és tervez. Összefoglalva mondhatjuk, hogy annyira sokrétű a feladatkörünk, mint egy „becsületes” extenzív zöldtető szigetelés rétegrendje.

Minden munka, minden megrendelő más, mások az igények, ehhez maximálisan kell alkalmazkodnunk, és azonnal reagálnunk kell az esetleges változásokra. Erre nagyon jó példa a mostani egészségügyi krízishelyzet, amikor a megváltozott igényekre minél gyorsabban és minél hatékonyabban kell válaszolnunk.

A mi feladatainkban a szakmai tudás mellett mindig szükség van egy adag kreativitásra, gazdasági, pénzügyi felkészültségre és folyamatos tanulásra, hisz a technológiák folyamatosan változnak, és a piaci versenyben mindig naprakésznek kell lennünk!

A mottónk: „Vállakozó szelleműek vagyunk!” 😊